Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sz_David
tag
válasz
Claude Leon
üzenetére
úgy, hogy újat KELLJEN venni.
(fogyasztói társadalom) -
Sz_David
tag
Sziasztok!
Egy routert szeretnék venni 6000Ft-ig, e fölé nem szeretnék menni.
Körülbelül internetmegosztásra kell, kéne bele N-es wifi (Galaxy Mini miatt), szerintem nem baj ha n-lite.
Szempont lenne az is, hogy lanon tudjon valami sebességet produkálni, de szerintem a fórumban olvasható 90 megabit bőségesen elég lesz.
A wifi 1. emeleten lenne elhelyezve, kb 3 szobáig kéne elérhetőnek lennie ugyanazon emeleten, esetleg még az udvarról.
a netlopások ellen le szeretném jelszavazni, valami kicsit nehezebben feltörhető módszerrel, ami szerintem a WPA2, esetleg MAC addres alapján szűrni.
A gépről fut néhány szerverszoftver időszakosan, úgyhogy a portforwad lehetőse is szügséges, de szerintem ez már alap.És ha valamit elállítok, elfelejtem a jelszót, vagy valami, akkor legyen egy RESET gomb.
Ha számít valamit, akkor egy Arris CM550B típusú kábelmodemről jön a net, egy RJ-45ös csatlakozóval van bedugva a hálókártyába, beállításra nem volt szügség, drivert sem tettem fel.
Szempont a garancia időtartama (talán 5 év) és hogy ne romoljon el hamar (pl szériahiba), ne szakadozzon a net, és gyártó normális legyen(pl: ne szórakozzon a garanciával, megbízható.)Ezek alapján a TP-LINK TL-WR741ND nevű routerre gondoltam, szerintetek ez megfelel nekem?
Itt fogom megvenni: http://adriacomp.eu/main.php?l=hu&m=0&p=6&search_params=&pfs=741nd&bt=pdlist&pi=_14431&ck=0, mivel helyben van, így nem kell fizetni a szállításért

vagy valamelyik másik helyi boltbanSegítségeteket előre is köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Eladó Samsung 32" Gaming monitor C32HG70QQUXEN hajlított, szép állapot.
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Sony A6500 váz + 8 akku + meike markolat
- Gamer Konfig i7-11700KF, 32 GB DDR4 3200 MHz, 2 TB SSD, RTX 3070 Ti, Z490, Lian Li ház, 850 W Táp
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gubek-Einste
Dr.NX