Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
antivirtuoz
tag
válasz
Coolmat
üzenetére
Kedves Coolmat!
Köszönöm szépen válaszodat!
Még megkérdezném Tőled és mindenki mástól is, hogy mennyire lehet torrentezésre alkalmas egy NAS tároló. Egyáltalán tudtok ilyen NAS-t?
Köszönettel,Antivirtuoz
U.i.: egyébként csak azért szeretnék PC-től független torrent megoldást, mert nagyon sokszor csak emiatt van bekapcsolva a gép (ennek hátrányait pedig nem kell ecsetelnem).
-
antivirtuoz
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy felmerült már ebben a témában az alábbi probléma, nem tudom. Nem szeretném mind a kb. 15000 hozzászólást végignézni!
Problémám tehát a következő.
Pár nap múlva itt a 120Mb/s-os net, amihez az én D-Link DIR-300-asom nem elég. Úgyhogy szükség van egy új wifi routerre; ha pedig már veszek egyet, akkor az lehetőleg tudja mindazt, amire szükségem van.
Mire van szükségem? Wifi routerre (gigabites csatlakozókkal), aminek van USB csatlakozója (ez kezelje az NTFS külső HDD-met és a FAT32 pendrive-jaimat), jó lenne (de nem létszükséglet) a szimultán 2,4GHz-es és 5GHz-es frekvencia, és persze az alapok: gyors, stabil, megbízható legyen.
És a végére hagytam a lényeget: a külső meghajtó segítségével tudjon önállóan torrenteni! Ez utóbbi az, amivel problémám van igazából.
Már kinéztem a Netgear WNDR3700 routerét, de gyárilag nem tud torrentezni. Tudom, hogy ott a DD-WRT és az OpenWRT, de viszonylag kezdő vagyok a témában és sok helyen olvastam, hogy könnyű elrontani (még azt sem tudom, hogy kéne elkezdeni).
Nemrég jelent meg a Cisco/Linksys E4200-as routere, ami a tesztek alapján gyorsabb, mint a WNDR3700, de ezen kívül sokkal többet nem tud, így torrentezni sem, viszont sokkal drágább.
A lényeg? Szeretnék egy olyan wifi routert, ami tud gyárilag torrentezni és minél inkább megfelel a fent leírtaknak (gyors, stabil, megbízható, gigabites csatlakozók, szimultán dual band, NTFS HDD). Ha nincs ilyen, akkor egy minél könnyebb megoldást, hogy rá tudjam varázsolni valamelyik WRT-t.
Ebben kérem a segítségeteket! Előre is köszönöm szépen!Antivirtuoz
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen processzort vegyek?
- OTP Bank topic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Villanyszerelés
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- Family Link
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 16GB NZXT H700 Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Gubek-Einste
Dr.NX