Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
LámaZ
addikt
válasz
Levi123
üzenetére
Ja, jó, bocsánat.
Amúgy azon csodálkozom itt magamban, hogy már >30 éve vannak rúterek, és ezek a nagy világcégek még nem jutottak el oda, hogy full extrás készülékeket dobjanak piacra olcsón. De ez semmi! Azon még jobban csodálkozom, hogy a kínaiak sem árasztották el a piacot olcsó de jó termékekkel.
El nem tudom képzelni, hogy miért olyan nehéz olcsó és jó rútereket gyártani, milyen űrtechnikára és (mesterséges) intelligenciára van ehhez szükség...
-
-
válasz
Levi123
üzenetére
szia,
párhuzamosan szór 2.4 és 5 GHz sávon, de az ellenoldali eszközök egyszerre csak az egyiket tudják használni, mert azoknál nem jellemző a szimultanitás.
javasolt eltérő ssid megadása a két sávnak, az elleoldali eszközöket pedig aszerint bekonfigurálni, hogy melyikre csatlakozzanak, vagy ha mind a két sávhoz kapnak profilt, akkor megadni az előnyben részesített hálózatot. -
-
adika4444
addikt
válasz
Levi123
üzenetére
Lehet állítani pláne custom fw-ben, de Asus routerekben van wi-fi időzítő, vagy is ha minden nap este 18:00--20:00 közt használnád, akkor auto be majd kikapcsolja.
(#48119) kufirc:
azigazimoris leírta a lényeget, én annyit fűznék hozzá hogy egyes gyengébb felfogású modellek szeretik auto visszakapcsolni a wi-fi-t, én eddig Huawei-nél tapasztaltam ezt a kellemetlen feature-t... -
-
Gausz
aktív tag
válasz
Levi123
üzenetére
Nem kell a routerre semmit sem telepíteni, nálam Wifi-s a notebook és a nyomtató is. Utóbbinál beállítottam a hálózatot (értsd ezalatt, hogy SSID kiválaszt, jelszó megad). Noti Win8.1es, azonnal felismerte a hálózaton levő nyomtatót, így oda sem kellett pluszban telepíteni semmit, csak nyomtatni és scannelni.
Ugyanígy működik feleségem notebookján is, semmilyen megosztást nem kellett beállítani.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gigabyte B450 Aorus Elite - Leírást olvasd el -
- Retro Acorp Socket 7 PC, Pentium MMX CPU, 32 MB RAM, Windows 98
- Asus H81M-A LGA 1150 alaplap, 8 GB DDR3 RAM, i3-4370 CPU
- iPad Pro 10.5 (2017) 256GB tökéletes állapotban, dobozában
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX