- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Reneolus #30493 üzenetére
Nem igaz! Csupán az N szabvány nem indokol efféle változást, javulást! Sőt egyes G-s routerek (pl. Linksys WRT54GL sorozat) kimondottan jó WiFi-vel bírtak, nagyobb területet beszórtak, amit szerintem nem nagyon sikerült eddig megismételni! Elviekben a MIMO képes eszközöknek stabilabb és gyorsabb kapcsolatot kellene biztosítaniuk, de nem vagyok biztos abban, hogy a kamera is MIMO képes!
-
válasz
Reneolus #30490 üzenetére
Az a baj, hogy itt olyan kis kimenő teljesítményekről beszélünk (max 100mW, de inkább kevesebb), hogy többet ront rajta a koax kábel csillapítása, mint amennyit nyersz azzal, hogy közelebb kerül az antenna! Véleményem szerint ezek a hosszabbított kábeles kütyük parasztvakításra jók, de érdemi eredményt nem hoznak!
Én nem merek bevállalni egy típus ajánlást sem, amire azt mondanám, hogy igen, ezt vedd meg, és ezzel tuti jobb lesz mint most!
Lehet már kissé elcsépeltnek tűnik itt a kérdés, de inSSIDer-el nézted már a környezetet? Nem lehet, hogy lenne még egy ideálisabb beállítás a jelenleginél?
-
válasz
Reneolus #30487 üzenetére
Szia!
Szerintem ~15 méterre több falon át ne is várj jobb jelerősséget... Vagy UTP kábellel kellene használni, vagy pedig valahogy közelebb kell vinni az AP-t a kamerához! Tök mindegy milyen routert teszel oda, ilyen körülmények közt egyikkel sem garantált a jobb eredmény!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch
- Építő/felújító topik
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Honda topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest