Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcsello31
őstag
válasz
kpityu2
üzenetére
Megnéztem a programot, sajnos nem dobott fel ilyen lehetőséget, marad a szigszalag bár a tv mögött van amúgy is, nem zavar, láttam okosságokat még hogy van valamilyen okos optus firmware, de az már egy elég erősen hardwerbele nyúló dolog, azt nem merem megtenni, pedig írják hogy ott már a weboldalon is állíthatom a ledeket, annyit meg nem ér. 24 óránként van ipcím váltás, de teljes a térerő így így marad, kár hogy nem vezették be ezt az új csomagot amúgy. Gondolkodtam még egy mikrotikes lte routeren de annak az ára 1 havi teljes fizu. viszont azon alig van led és kültéri meg lankábeles.
78ezer forintot kiadni egy mikrotik ltere?
-
Marcsello31
őstag
válasz
kpityu2
üzenetére
Szia! Köszönöm a tippet, megnézem programot, igazából most olyan szobában van ahol senkit nem zavar a fénye, alapfènyen világítanak a ledek, bár ezek ilyen mini ledek, mert megnéztem a youtubeon hogy milyen belülről. Az volna a terv hogy ö lenne majd a fő router csak kèrdès hogy bírja e a 0/24 működèst, megnézem a programot! Èrdekes tulajdonságai vannak a routernek. Èn dönthetem el, hogy melyik LTE csatornát válasszam, ami a tanyán azèrt egy jó pont. Köszi az infót rá keresek.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614, 100% Akkumulátor
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX