Hirdetés
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
osonte
őstag
Nekem AX20-nál sokkal jobb sebesség jön össze, amennyiben kikapcsolom a Smart Connect funkciót. Pl.: a telefonom SC-el 180-200Mbps linksebességen csatlakozik, viszont kikapcsolva a funkciót fix 5Ghz-en ugyanott 390-433Mbps a linksebesség (a valós kevesebb mind a kettőnél, de az arányok megmaradnak). A régi eszközök mennek 2.4Ghz-en, az újak meg 5Ghz-en. Persze az 5Ghz hatótávja gyengébb, így csak az emeleten és az udvarban tudom használni. A 2.4Ghz még jut a földszintre is (elég nagy a családi ház). Szóval nekem annyira nem vált be, de ha kellene a földszinten használnom a wifit kénytelen lennék bekapcsolni.
-
dkess
őstag
Én alapból is azt szoktam javasolni, hogy a SmartConnect -et kapcsoljuk ki és a klienseket osszuk el a sávokra (illetve Nálad AP -kra is, mert a kültérre külön is van egy). Ennek logikájáról regényeket írtam már ebben a topikban ...
Másfelől a TP-Link SOHO eszközök SmartConnect -je nem is annyira jó talán, mint mondjuk az Asus -é és a működése sem szabható olyan mélységig testre. Viszont, ha eleve ki van ez kapcsolva, akkor ugye ez nem gond ...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Mozilla Firefox
- LEGO klub
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3117
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Gubek-Einste
Dr.NX