Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blakey

titán

válasz zsberecz #85074 üzenetére

Persze, amiatt is jó, de az elmúlt 2 évben 6 routert próbáltam, teszteltem. Egyelőre semmit nem érzek a Wifi6-ból. az eszközeimet csak egy router zavarta, illetve csak azzal volt gond, mégpedig egy Synology 1900AC-val, az összes többi AC-s routerrel vígan elvoltak az eszközök. Nekem fontos a jó és stabil router mivel többnyire itthonról dolgozom és nem csak most, már 7 éve, így nálam rendesen megvannak dolgoztatva.
    Ami a AX tamogatottsagot illeti: mobilt surun cserel az ember (2 evente altalaban), - erről le kéne szokni, most már én is inkább komolyabb telefont veszek, de legalább 3-4 évig használom, amit idén vettem nem AX-es.

TV-t epp most vettem es csak AC-s, de sebaj, van LAN kabele :) Laptopon nem erdekel. - igen, és ez még így lesz egy darabig, ráadásul némelyik még csak a 36-48-as csatornákat ismeri. Idén én is vettem egy TV-t, de az nálam csak megjelenítő illetve szintén kábelen lóg.

Azt most mar amit veszunk es szamit a sebesseg (es persze uj eszkozt veszunk) az mind AX-es lesz - vagy nem, de az biztos. Az eszközeim nem sz@rok, a gépem használtan is 400e volt és nincs benne AX-es Wifi, AC van, de az "bika". NAS-t is év elején cseréltem, azon nincs Wifi, Switchet is vettem, ahhoz sem kell AX, tablet régebbi, AC-s, telefonok közül egyik sem tudja az AX-et, okos konnektor, nyomtató 2,4 GHz-es. Bár úgy lenne ahogy leírod, de sajnos nem így lesz, továbbra is qrva sok AC-s eszköz lesz a piacon és még a 2,4GHz-esből is sok lesz.

Autót is úgy veszek, hogy olyan kell amire szükségem van, nem veszek egy Teslát ha bőven elég egy i3. Nem azt írom, hogy a Tesla nem tetszik csak felesleges, na így vagyok a routerrel is, nálam tök feleslegesnek érzem az AX92U-t, qrva jó, gyors is, de a lényegét nem használom ki, ergo nincs is rá szükségem.

Új hozzászólás Aktív témák