Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
arn
félisten
válasz
Brogyi
üzenetére
en vettem, amazonon a netgear cuccok eleg jo aron szoktak lenni, a r7800 gyk az asus ac88, synology 2600 kozvetlen konkurenciaja. itt teszteltem: [link]
egy hatranyuk van, a felhasznalaoi felulet retro. gyk mindent tud, mint a tobbi, csak fapadosnak nez ki. nem tudom, hogy miert nem allnak erre ra. bar oszinten szolva, a beallitas utan en nem nagyon lepek be tobbet, honapokig megy ugy.
a tesztekben mindenesetre rendre az egyik leggyorsabb router, es a felhasznaloi visszajelzesek (amazonon pl) is pozitivabbak altalaban, mint a konkurencianal. [link] en meg is lepodtem, hogy itt egyetlen sincs az ajanlasok kozott. tavaly az asus ac66 megdoglott, utana vettem az r7000et (amire amugy van asuswrt merlin fork), osszessegeben jobban szeretem, mint az asust. lehet bridgekent meg is tartom, majd meglatom, milyen aron vinnek el.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Xiaomi 14T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Xiaomi 14T 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung UE55TU7102KXXH 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX