Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Speede05

tag

válasz blakey #42440 üzenetére

Sry, hogy ilyen későn reagálok, nem volt időm olvasgatni egy ideig a fórumot.

@kali: Az eszközök egész biztos, hogy támogatják a gyorsabb sávszélességet, mert használtam már őket sokkal jobb eredménnyel is. Pár napja leírtam az eszközöket, de amik leginkább érintettek, és számít a sebesség, azok a saját eszközeim: iPhone 5S, Retina MacBook Pro 2014-es, Apple TV, és egy iPad Mini... utóbbi kettő nem biztos, hogy tudja az 5Ghz-et, de a másik kettő biztos. A többi eszköz családtagoké, és kevésbé használják ki a sávszélt :-) Nem streamelnek filmeket eszközök között, nem néznek online adásokat, miközben szinkronizálják a gépeket a hol egyik, hol másik felhőszolgáltatással. De végül ahogy írtam is, jó lett :)

@blakey: Nagyon mókás dolog történt. Az eszköz bridge módban volt, a UPC távolról bekapcsolta rajta a wifit, ahogy bejött nálunk is a WiFree szolgáltatás. Az eszköz nem állt vissza router módba teljesen, mert a felületet nem értem el. Viszont a WiFi aktív maradt. Csináltam egy resetet, visszaállt gyári beállításokra, ismét beraktam bridge módba, és azóta nem zavarja a wifi jelét, és azóta tökéletes.

Új hozzászólás Aktív témák