Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Multibit
üzenetére
azért írtam neki is kicsit feltételes módban, mert volt ugyan s2-m is anno, de azzal nem mértem, viszont azóta több telefonnal is, amik szintén nem mimo képesek, bár újabbak (s4, 5s...stb) de azonosan 2.4 GHz/20 MHz és 5 GHz/40 MHz opcióval bírnak, és azokkal nem egyszer láttam az írt érték feletti sebességet.
a mostani telefonom már mimo képes, de ahhoz meg elég gyors netem nincs, hogy lássam a végét olyan módozatban.
FAR; igen, nekem is basenet (40/20) volt, azt emelték meg 100/50-re mindenkinek, igaz, a lépcsőházban még sok helyen nem cserélte a szolgáltató a 100-as hálózati eszközét - nálam sem -, így csak 94/54 Mbps adott, de jó az.
érdemes lehet az rt-n66u-ban is gondolkodni, de ha annyira hosszú távra tervezel, hogy az ac wifi szabvány is képbe kerülhet, és jó a belső antennás típus, akkor az rt-ac56u pláne jó választás.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX