Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
M4c1k4
csendes tag
válasz
GeryPc
üzenetére
Szia!
Az Asus mindenféleképp stabilabb megbízhatóbb, a TP-Link melegszik, főleg az a típus, de ettől eltekintve a TP-Link -eknek alapból 5dBi antennájuk van. Hamarosan én is szándékozok venni egy WRD4300-ast.
Valaki itt a fórumon említette, hogy manapság már nem érdemes olyan routert venni, amire nincs OpenWrt, vagy dd-wrt, vagy Tomato.. vagyis valamilyen alternatív firmware. Teljesen igaza van!
Az RT-N10 egyes típusaira van is támogatás pl: N10U, vagy N10+, de az N10E-re szerintem nincs, meg a leírás szerint sincs: [link]

Továbbá az általad említett Asus RT-N10E csak egy antennás G-s router. Azt ne vedd meg!! (Szerintem)
Sőt semmilyen E verziósat ne vegyél, egyenlőre..Inkább egy RT-N12C-t, már sok helyen 9090Ft és annak van elég jó firmware támogatottsága, továbbá N-es Dual-Band-es router. Ha jól emlékszem 2x 5dBi antennával. Van a hátulján egy switch, amivel a WLAN 3 működési módja között tudsz választani: repeater, WDS és AP módok.
A másik TP-Link TL-WR841 ND v3, v5, v7 sem rossz, sok helyen már 5000Ft-ért kapható, dd-wrt-t biztosan lehet rátenni, szerintem OpenWrt-t is pl. Gargoyle: [link]
Arra kell figyelni, hogy ne v8-as verziós legyen, mert az még nem támogatott.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 (128 GB) (rendelhető)
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Mac Mini M1 16GB 256GB + Hagibis Dock + Fekete hordtáska
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Gubek-Einste
Dr.NX