Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Semmi baj a minőségével, rengeteg Asusom volt (teszteltem, használtam kb. 15 routert, most is az van, igaz, nem alsó polcos) és a tapasztalatom az, hogy inkább Asus, mint TP-Link, előbbi jó minőséget képviselt és megfelelő gyártói támogatással bírt, TP-Link minőségben nem rossz, de gyártói támogatásban eléggé a "béka segge" alatt van, FW frissítés helyett inkább kiadnak egy újabb revíziót.
-
Tin
veterán
válasz
Celithrandi
üzenetére
Tehát akkor összefoglalva szerinted az Asus szar minőség, mert neked TP-Link van?
Nekem van egy 8+ éves Asus routerem, egy 6-7 éves Asus laptopom, és 3 db TP-Link switchem, különböző korúak, és mindegyik tökéletesen működik. Ja bocs, van egy szintén majd 10 éves TP-Link WIFI stickem, meg most vettem pár TP-Link okoskonnektort is. Jaj, a családban van pár Asus laptop, azok is tökéletesen mennek. Meg asszem volt egy haveromnak egy Asus telefonja sok évvel ezelőtt, nagyon szerette. Meg asszem volt egy Asus alaplapom is régen.
Szóval, mi a gond az Asussal?
-
HoTDoG
tag
válasz
Celithrandi
üzenetére
"Amíg van tplink addig minek asust venni."
Ez igen, ezek aztán érvek. Amíg van BMW, minek a Mercedes. Esetleg amíg van Xbox, minek a PS.
Én tök új vagyok ebben a témában, tehát nekem aztán mindegy melyik márka, egyelőre csak tesztelgetem a routereket. De sokadik nekifutásra sem látom a miérteket a kommentjeidből.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Tudományos Pandémia Klub
- Filmvilág
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Házimozi belépő szinten
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Travelmate P215 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX