Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-11 13:42:24

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#9023) sanzi89 válasza Speeedfire (#9019) üzenetére


sanzi89
addikt

Hát, igen. Pályázatok. Vagy megnyered vagy sem. Ebbe elég sokminden beleszól, iskolai vezetőség, város önkormányzata, aktuális politikai helyzet, szóval ebbe nem is mennék bele részletesebben, nem ide tartozik.

Ezek szerint Te egy szerencsés anyagi helyzettel rendelkező középiskolában tanultál, sajnos vannak olyanok amelyek nem ilyen helyzetben vannak. Erre megint kár szót fecsérelni...

Lényeg a lényeg, egy iskola informatikai infrastruktórája legalább annyira múlik a pénzen, mint a rendszergazdákon. Vagy éppen az aktuáis igazgatón (pl most ment el majdnem egy milka szoborra, de a könyvtárban 2 P2-es kotyog, CRT monitorral). Kinek mi a fontos, és ezen a rendszergazda ha a feje tetelyére áll se tud változtatni.

Ez szerintem egy olyan bonyolult és összetett kérdés, ami egyáltalán nem ebbe a topikba tarozik. És még egy gondolat, hogy a "tanultam, használtam, láttam" nem egyenlő a "én csináltam a hardver beszerzést, én írtam a pályázatot, hetekig paírokat kergettem pálázathoz, stb." Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy ami a felületből látszik, hogy van ez is az is, az nem ilyen egyszerű.

"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.