Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-11 13:42:24

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#85016) Daywalkerke válasza dkess (#84992) üzenetére


Daywalkerke
aktív tag

Újból köszönöm szépen a nagyon részletes válaszodat (el se hiszem, hogy a mai világban vannak még ilyen segítőkész emberek).

Megkérdeztem ismerősömet és jelenleg neki abban az épületben ahol van internetszolgáltatás egy MikroTik SXT 2 kültéri antennája van, ezt kb. pár éve rakták fel neki és eddig ez küldte át a szomszédos házba a 2.4Ghz-es jelet, amit közvetlenül a wifi képes eszközök (okostelefonok, laptopok, stb.) tudtak is fogadni.
Kérdésedre válaszolva még, a két ház között nincsen fal vagy semmilyen egyéb szilárd építmény, így az 5Ghz-es jelet szerintem ugyanúgy át tudná ez az antenna küldeni mint a 2.4Ghz-es jelet, illetve rákeresve erre a Mikrotik eszközre elvileg tudja az 5Ghz-et is (árukereső termékleírás oldalán is ez van írva, hogy 5Ghz-es is).

Az általad írt újabb antenna felszerelése azon házra ahol nincs internetszolgáltatás is szóba jött már, de ha egy konnektoros erősítővel vagy routerrel meg lehetne oldani akkor inkább azt szeretné ismerősöm, ezért is érdeklődöm itt ilyen konnektoros eszközről vagy routerről ami tudja ezt a technológiát, hogy az általa kapott 5Ghz-es jelet továbbítja 2.4Ghz-es jellel (is).

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.