Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-11 13:42:24

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59025) #19482368 válasza Intruder2k5 (#59024) üzenetére


#19482368
törölt tag

Igazi Magyar hozzálás, te mint ős tag kiválóan tisztában vagy mindennel, és aki azt mondja hogy bocs, de itt komoly gondok vannak. Akkor átmegyünk személyeskedésbe, és anélkül hogy tisztában lennél a másik rálátásával, egyből, átmész védekező mechanizmusba és próbálod hiteltelenné tenni. De ha te ezt így gondolod, maradj ebben a hitben.

Én konkrét eszközt nem fogok ajánlani, főleg azért mert a marketing szövegek sokat torzítanak, nem egyszer vettem észre, hogy a gyártók által leírt információk, csak részben tudják azt amit feltüntetnek.
Mit javasolnék, mindenféle képen a több rétegű hálózat kiépítése. És mindenféle képen kis és közép vállalati eszközöket, vagy magasabb szintűeket. Persze lehet tákolni, és olcsó húsból megoldani, de mint tudjuk annak mindig híg a leve. Persze ha normálisan ki akarjuk építeni akkor nélkülözhetetlenen a megfelelő monitorozó eszközök be iktatása, felügyelete. És persze nem 20.000Ft hanem 200.000FT ki lehet hozni. De egy felmérés szerint még napjainkban ez már kevés.

250 hacker megkérdezésével készült felmérés szerint a bizalmas adataihoz legegyszerűbben az adminisztrátori fiókokon keresztül lehet hozzájutni, amit az e-mail fiókok és a végpontok követnek. A válaszadók 73 százaléka szerint a hagyományos határvédelmi eszközök, mint az antivírus szoftverek és a tűzfalak elavultak és egyszerűen megkerülhetők. A hackerek tevékenységét leginkább a többfaktoros azonosítás és a titkosítás nehezíti, a leghatástalanabbak pedig a behatolásmegelőző rendszerek (IPS). Lehet arcoskodni, előadni magát mindenkinek. Én azt hittem komoly emberek vannak itt, belátom tévedtem.

VÉGE

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.