Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-11 13:42:24

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#59021) #19482368 válasza Intruder2k5 (#59020) üzenetére


#19482368
törölt tag

Teljes mértékben igazatok van, semmiféle kincs nincs PongPongo szigetén. :D :D

A paráztatás nem paráztatás, csupán tájékoztató jelleg, mint lehetséges opciók. Természetesen lehet úgy is kezelni, hogy ilyen nincs, és lehetetten. Mindenkinek szíve joga, eldönteni mennyire biztonságosak, ezek az eszközök. Ezek alapján, a hálózatvédelemmel foglalkozó emberek is buták, és csak riogatják a cégeket, csak hogy feleslegesen több rétegű hálózatokat építsenek ki. De majd egy kiváló minőségű soho eszköz, majd tökéletes biztonságot biztosít. És feltörhetetlen Wifi hálózatot. Csak tudnám miért kerül annyiba egy AP önmagában, mint egy általatok is preferált soho eszköz. Csak azt nem értem hogy azon a bizonyos web oldalon, miért vannak országokra, hálózati eszközökre lebontva, hogy épp melyik lakossági routerbe lehet belépni. És ez publikus is, de akkor mi van azokkal, amik nem publikusak? Riogatás, szó nincs erről. De attól még hogy Strucc politikát folytatunk, attól még nagyon is problémák vannak ezekkel az eszközökkel. Ja és Wifi térkép sincs, ahol a lakossági eszközök vannak bejellőleve. Abban viszont nagyon is igazad van, hogy nem a lakosságnak kellene ezzel foglalkoznia. Hiszen igénybe vesz egy szolgáltatást, általában csomagokban. Kap egy routernek nevezett csodát, amit van aki lecserél van aki nem. Nem a felhasználónak kell ezekkel foglalkoznia, hanem a szolgáltatónak, hogy olyan eszközöket biztosítson, amit teljes mértékben felügyel, és megfelel az napjaink alapvető biztonsági előírásoknak. És termesztésen napra készen tartás.
De igazatok van, hiszen ezek a soho eszközök, kiválóak minden fronton, és ha felraksz rá egy Lede akkor aztán minden 1000% -os.
Csak gratulálni tudok, ehhez a házzoláshoz, az rendben van, hogy itt a fórumokon nem tudsz mit csinálni, és a rosszabbnál rosszabb eszközökben válogatni, de nem árt tájékoztatni az embereket arról, hogy bizony ezek az eszközök komoly biztonsági kockázatokat hordoznak magukban.
Persze lehet ki tiltani, arcoskodni, de attól még nem lesz igazatok ebben a formában.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.