Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-11 13:42:24

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51038) M43g válasza Kronk (#51027) üzenetére


M43g
aktív tag

Köszönöm, olvastam én is ilyen híreket, de szolidan azt írták a részletekben, hogy két éven belül az egész kerületben elérhető a szélessáv... :W

Tegnap intéztem pár hívást, maximum 5Mbit ADSL-t lehet kiépíteni a jelenlegi infrastruktúrával. :o Hát ki hallott már ilyet egy világfőváros jómódú kerületében, ahol... nagy urak laknak (nem is mennék bele mélyebben). Aztán mire hazaértem egy digi boríték várt a postaládában, hogy elérhető és jóárasított net várhat rám. Csak nehogy az legyen a vége, mint a Gyalog galoppban: "Vén hülye ...., most felizgattál!" :))

A Digi akció mellé odaírták, hogy a(z) Euronicsban a megjelölt routerekre 30% kedvezmény jár. Azt néztem, hogy az Archer C5 így 25 ezer JMF lenne. Most erőteljesen gondolkodom rajta, hogy legyen-e új router 25-ért, vagy egy Asus N66U használtan, gari nélkül 21-ért bőven elég (bizonyos szempontból jobb is lehet).

Igazság szerint nagyon lightos torrent menne maximum róla, meg egy hálózati meghajtó, amivel kapcsolatban nagy teljesítmény elvárásaim nincsenek. A jövőben Raspi-val akarom az okosságokat megoldani (FTP, HDMI-okostévé, stb). AC-t úgysem használnék, mert nem nagyon van mivel, szerintem az N is lefedi az egész lakást, úgyhogy szerintem ez nekem nem releváns. Az én szempontomból a SoC teljesítmény és a RAM az, amiben eltér a C5 és az N66U.

Ti melyiket ajánlanátok? (Ha jól értem, a C5-höz nincs CFW, ezért torrentezni sem lehet vele gondolom)

:R

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.