Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-11 13:42:24

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#41047) Jaki10197


Jaki10197
újonc

Sziasztok !

Egy kis segítség kellene. A tegnapi nap folyamán vettem kézhez az Asus Rt-N18U routert, majd a leírásnak megfelelően a laptoppal való össszekötést követően a WEB-es felületen a gyors internetbeállítás során magától kiirta, hogy új firmware van, telepítsem-e. Az igenre való kattintás után kiirta, hogy a frissítés folyamatban van kb. 3 perc, de 79%-nál megállt, eltelt legalább 15 perc, de nem ment tovább, ezért az aktuális oldal újratöltésére kattintottam. Bejött a Web-es kezelőfelület, a router LED világítása sem jelzett hibát firmware frissítés miatt, az adminisztrációs felületen láttam, hogy továbbra is a régi firmware van. A frissítés menüre lépve ismét kiirta, hogy újabb firmwar-ét talált, telepítse-e, de én inkább az asus oldaláról letöltöttem, majd betallóztam, és a feltöltésre kattintottam. Itt kiirta, hogy a konfigurálás folyamatban van, de eltelt szintén kb. 10 perc, nem történt semmi, a router sem indult újra magától, ezért az aktuális oldal újratöltésre kattintatva eltünt az üzenet, és láttam, hogy a firmware verzió már az újabb.
Mivel itt sem indult magától újra, ezért újraindítottam, ezt követően továbbra is a legújabb firmware látható a felületen, a routerrel kapcsolatban semmilyen hibát nem tapasztaltam eddig. Megjegyzem, hogy a hatótávolság egyáltalán nem lett jobb, mint a régi Linksys wrt160n routertől. 50/5 Mbit/s netem van, de azért vettem a routert, mert majd 120-as lesz a későbbiekben.
A kérdésem csak annyi lenne, hogy a firmwrare frissítése szerintetek jól sikerült-e, annak ellenére, hogy a frissités feltöltése után a konfigurálás hogy fejeződhetett be, ha nemis indult újra magától a router, én indítottam újra, de viszont az újabb verziót mutatja.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.