Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-03-04 14:58:59

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. március

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4007) asadasad22 válasza Necc (#4004) üzenetére


asadasad22
őstag

huhh, ez biztosan nem gyenge :)
de azt azért túlzásnak érzem, inkább szakadjon meg egyszer-egyszer párhavonta, minthogy 4-5szörösébe kerüljön egy másik hasonló tudású routernek, "csak" mert annyira megbízható.
ebben a végleges n szabványban viztos vagy? wiki-n egy novemberi hír, hogy kész a draft 7.0, és 2010 januárra, máshol 2009 novemberre ígérik a véglegeset ahogy látom..
illetve nemtom hogy megy ez, hallottam olyat is, hogy, hoy némelyik draft n-es fw-je elvileg frissíthető is lehet majd a véglegesre, de ilyen sok pénzt tényleg csak akkor adnék ki, ha ebben biztos lehetnék, de ahogy nézem wiki-n, talán még nem is nagyon lehetek ebben biztos, javítsatok ki, ha tévedek.
szóval akkor nézzük ezt a 160N-t: megbízhatóság szempontjából hogy teljesít egy régi jólbevált 54-es szériájú cucchoz képest? illetve ha van bármilyen hasonlóan jó új router, az se lenne rossz, fél éve néztem körbe utoljára, leginkább az a 2 dolog zavar, hogy azt hittem h azóta kijött sok szép új megbízható router, erre úgy tűnik mégsem, ráadásul úgy emlékszem, hogy határozottan olcsóbban nyomták ugyanezeket a routereket régen, ami felettébb furcsa.

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.