Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-04-11 13:42:24

LOGOUT.hu

Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. április

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27040) Ubul86


Ubul86
őstag

Sziasztok. Van egy DLink Dir 301-es routerem, amit jelen pillanatban is használok, és bátyám is 20 méterrel arrébb a szobájában (kb 4 szobával arrébb). Viszont panaszkodik olykor, hogy nincs nete, pedig nem gyenge a jel (min. az 5 csíkból 3-4 szokott neki lenni, HP 530-as laptop)

A kérdésem az lenne, hogy szerintetek nagyobb antennával erősíthető a jel, és ha igen, milyet vegyek? (nem tudom miylen a gyári rajta)

Vagy ha nem, szerintetek egy min. 20 méteres távot kábel nélkül csak wifivel milyen újonnan / vagy használtan vett wifi-s routerrel tudom megoldani? (ár kb 3-5000 ft között használtan, de pl néztem már ezt is, nem is drága, csak nem tudom hogy mekkora hatótávolságú. Kábel kizárva sajnos (eredetileg úgy volt, de be lett falazva a lyuk, újat kéne fúrni, nem éri meg, a kábel meg nyúlrágta lett :D)

Szóval a kérdés az antenna, vagy ha nem az, akkor milyen routert vegyek ami min. 20 méteres távolságra is elérő wifi jelet sugároz gond nélkül?

jah, és min. 3 eszköz szokott lenni, 2 laptop, 1 pc, 1 (vagy max 2) androidos telefon, mindegyik wifivel csatlakozna, 1 laptop most kábellel (ami épp tönkre ment, mármint az utp kábel, és pont az a gép van a legtávolabb)

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  Hálózat, szolgáltatók  »  Milyen routert? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.