Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
helló! gépelést tanító programot tudtok esetleg ajánlani winfos alá? régen dos alatt volt egy nagyon jó, ami különböző, egyre bonyolultabb mintákat kért be, és ha elértél egy megfelelő ismétlési sebességet, akkor kiadta az új feladatot. na ilyesmi kellene nekem

előre is kösz -
-
orbano
félisten
a the bat/outlook spamszűrője milyen? mindenképpen olyan kéne, ami ebben erős, vagy ha más nem, akkor egy 3rd party szűrő is jó lenne. semmi nem számít, csak, hogy nagyon jól szűrje a spamet
-
orbano
félisten
van az archívumodban egy levél, akinek a feladója benne van a címjegyzékedben. ha kitörlöd, utána arra a levélre nem tudsz válaszolni, mert nem találja a hivatkozást a címjegyzékedben. főnököm használja utlukot és erre panaszkodik folyton, tőlem kéregeti el az email címeket

-
orbano
félisten
ami nem tetszik benne, az azon idegesítő hibája, hogy nem lehet válaszolni olyan címzettnek, aki nincs a címjegyzékben, mert már letötöltem. de egyébként gondolkodtam rajta, hogy felrakjam, campusban is és telcsihez is van licenszem, tehát nem gond. meg nem vagyok az a törvényfélő fajta

spamszűrése milyen? -
orbano
félisten
helló!
tudtok nekem jó email klienst mondani, ami egyszerű, nincsenek benne csicszási lehetőségek, csöndben elvan a systrayen, biztonságos, nem tölt be aktív tartalmakat, stb, az ikonjának változtatásával jelzi ha levél érkezett, semmi popup meg ilyenek.
ezen felül nagyon fontos lenne a spamszűrési képessége, hogy nagyon jó legyen.
thunderbirdről vélemények?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Félmilliónál is többen voltak kíváncsiak a Cronos: The New Dawnra
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910, 100% Akksi
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S9 4/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest