Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[w]
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
a script működik, de egyik gombnyomásra sem reagál
gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendőegyelőre jegelem a témát, mert már így is körülményesebb, mint amire számítottam/szükségem lett volna
nagyon köszönöm az eddigi segítséget!

-
repvez
addikt
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
NA megnéztem ezt a joy test scriptet és lenne pár kérdésem, ugy látom egy kicsit jobban képben vagy vele mint én.
A problémám az, hogy van egy USB panelem ami 8 analog tengelyt és 64 digitális nyomogombot támogat
Na mármost nekem az a gondom, hogy a win csak 32-t kezel belőle és szikerült ugy átvezetékelnem egy joystikot, hogy a 32 fölötti gombok is használatba lettek véve igy azokat nem érzékeli.
Hogy tudnám 2 eszközként felismertetni ugy hogy csak 1 USB portot használ, és játék alatt azért minden gom választható legyen.Ez a script sem jelezte, hogyha azokat a gombokat nyomtam ami 32 feletti számozása volt. vagy esetleg, hogy lehetne megváltoztatni a számozást, hogy a vin c 32nek lássa? mert 28 gomb van használatba csak nem sorrendbe lettek bekötve.
-
brd
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Hello!
Kérdeznék tőled, te programozó alkat vagy.

Az mitől lehet, hogy ha elrejtett console (pl. a hstart.exe-vel) ablakkal futtatok egy ahk scriptet (exe-re fordítva), akkor sokszor nem csinálja meg? Játékok előtt szoktam ilyeneket futtatni (batch-el indul a játék), a CPU (energiaprofil váltás) és VGA órajel állítására (a kártya vezérlőprogramja képes billkombra profilt állítani).
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

gondolom a joy hozzáféréssel is lehet valami teendő