Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Ismertek olyan programot, amivel nyomon lehet követni, hogy milyen programok és mennyit használják az SSD-émet? Rendszer és felhasználói programokat egyaránt nyomon követne.
-
Kékes525
félisten
Ismertek olyan programot PC-re, ami a monitor fényéből a kéket kiszedi, a beállításnak megfelelően csökkenti az intenzitását, természetesen időlegesen. Este használnám. Vagy inkább csináltassak monitorvédő szemüveget?
-
Kékes525
félisten
Eddig ezt csináltam + P8Z68-V PRO/GEN3, csak gondoltam, lehet hogy már javították az automata programokat.
Köszi mindenkinek a választ!

-
Kékes525
félisten
Szerintetek melyik program a legjobb a driver keresésben, telepítésben. Abszolút értelembe, tehát a fizetősöket is figyelembe véve. Például: a DriverPack Solution vagy Driver Genius
Ismertek ezeknél jobbat?
-
Kékes525
félisten
Remove old, unused, hidden device drivers in Windows with GhostBuster Ismeri valaki ezt a programot? Mi a véleményetek róla? Mennyire lehet megbízható? GhostBuster
-
Kékes525
félisten
válasz
Predator2
üzenetére
Én a Revo Uninstaller Professional-t használom, nagyon jó.
-
Kékes525
félisten
Olyan progit keresnék, amivel driver maradványok távolíthatók el. Előre is köszi a válaszokat!
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Van rá valamilyen program amivel megtudom állapítani, hogy egy e-mailt (Thunderbird) melyik országból/városból adták fel, illetve egy Skype hívást melyik országból/városból kezdeményeztek?
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Köszi. Hasonló programot ismersz?
-
Kékes525
félisten
A JetBoost ból a 2.0.0.67 a legújabb verzió?
Tudtok hozzáhasonló optimalizáló programot, ami a szolgáltatásokat, folyamatokat időlegesen és/vagy újraindításig kilövi?
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Ismertek olyan programot, amely a Thunderbird e-mailjeit (.msf) sima .txt-be vagy .doc-ba konvertálja?
Köszi!
-
Kékes525
félisten
Tudnátok olyan programot ajánlani Windows 7 64bit alá, ami anélkül is mutatná a telepített drivereket, hogy az eszköz csatlakoztatva lenne a PC-hez? Konkrétan a Samsung USB driver verziószámát szerettem volna megnézni a telefon csatlakoztatása nélkül. A könyvtárában nagyon sok file van különböző verziószámmal.
-
Kékes525
félisten
Köszi, beugrott, ezt csináltam:
Echo C: Wincseszter ellenõrzése: >>chkdsk_ell.txt
echo ------------- >>chkdsk_ell.txt
chkdsk c: >>chkdsk_ell.txt
Echo D: Wincseszter ellenõrzése: >>chkdsk_ell.txt
chkdsk d: >>chkdsk_ell.txt
Echo E: Wincseszter ellenõrzése: >>chkdsk_ell.txt
chkdsk e: >>chkdsk_ell.txt -
Kékes525
félisten
Sziasztok!
Olyan check disk programot keresek Windows 7 64 bit alá, amely az összes meghajtót egymásután megvizsgálja és beállítástól függően javít, ha nem tud javítani, mert foglalt a diszk, akkor az ellenőrzés végén a következő rendszerindításkor a hibásoknál ajánlja fel a javítást, vagy csak az ellenőrzés eredményét mutassa meg. Természetesen hibát ne okozzon.
Az eredeti kényelmetlen, mert egyenként (diszkenként) kell elindítani. Persze, ha lehet batch file-ba megoldani az is nagyon jó. -
Kékes525
félisten
Tudnátok equalizer-t Windows 7 64bit alá? Az alaplapi hangkártyámhoz kellene (Realtek ALC892 @ Intel Cougar Point PCH - High Definition Audio Controller [B-3]) Realtek HD hangkezelőjében nincs. Igazából a beszélgetések hallgatásához lenne szükséges, mert egy kicsit pléh hangúnak hallom. 400-800 Hz közötti tartományt kellene ehhez csökkenteni (gondolom), hogy jobb legyen.
-
Kékes525
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
FF-el (36.0.1) -el működik, mint az alábbi képen is látható.
-
Kékes525
félisten
Sziasztok!
1. Az nzb files letöltésénél ugye nincs visszatöltés, azaz legális (zenére)?
2. Tudnátok egy biztonságos, jó működő kliens (lehetőleg ingyenes, ha nincs akkor fizetős) programot ajánlani?
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Jelentkezett nálam is a hiba, amikor a Jdownloader 2-vel próbáltam tölteni. Pedig már töltöttem vele, amikor a GlassWire is fenn volt. A kikapcsolása (szervizé is) segített. Beírtam a fórumába.
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Egy bétától sokkal többet nem lehet elvárni. Oda kell rá figyelni. Amúgy javaslom, hogy írj be a GlassWire forum -ba. Én is megtettem, azonnal válaszoltak, fejlesztés alatt van a DPI probléma.
-
Kékes525
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
ESET Smart Security vel-el nem okoz galibát, azzal használom már 1 hónapja. A fórumján sem jellemző, hogy ilyenekről írnának. Persze attól még kehet. Friss program, beta, nincs még elég info róla. Viszont szerintem nagyon ígéretes, mert nagyon sok mindent, hasznosat tud.
-
Kékes525
félisten
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A DU Meterrel futtatom együtt, és most a NetMeter-t is futott és nincs semmi probléma. Persze ez nem jelentheti, hogy valamelyik nem okozhat ilyet egy más környezetben. Ha a Glasswire-nál bekapcsoltad a tűzfalat, akkor az bekavarhat. Azt nem próbáltam ki, de annak ellenére hogy beta nálam jó.
Az ilyen helyzetekre pedig fel kell készülni. Ha általam nem ismert programot futtatok, akkor csinálok egy manuális rendszer visszaállítási pontot előtte és akkor nem lehet gond.
(#32972) LonGleY: Mint írtam a tűzfala alapbeállításban ki van kapcsolva, a többi funkció csak monitoroz. Tehát a védelme nem okozhat bajt, mert alaphelyzetben nem működik. Ezért egyáltalán nem egyértelmű.
-
Kékes525
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
ESET Smart Security 8.0.304.4 mellett használom, és tökéletes. Alapértelmezetten a Glasswire saját tűzfala ki van kapcsolva, én így használom. Egy jó leírás róla: Így naplózhatod a hálózati adatforgalmad
-
Kékes525
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
Döntően az. Azonban legtöbb hasonlóval ellentétben, külön is figyeli az egyes programok hálózati forgalmát grafikonnal és numerikusan is, ezt nem tudtam más programmal, még azzal sem ami ezt állította magáról.
A többi funkciója is nagyon hasznos. Viszont nagyon jó szem kell hozzá. Ez az egyetlen hibája.(#32959) DrojDtroll: Írd meg hogy vált be. Kíváncsi vagyok rá.
-
Kékes525
félisten
Ha valaki hálózatfigyelő programot keress van egy új, ami nagyon jó. Mindent tud. Egyetlen kis hibája van, hogy nagyon kicsik a betűk rajta, de ezt próbálják kiküszöbölni (A Windows DPI növelése nem használ). Ingyenes! GlassWire
-
Kékes525
félisten
válasz
gyulank
üzenetére
Csak leírás, a letöltési linkje nem müködik:
Több kép letöltése egy mozdulattal a Google keresőjéből
Letöltési link:
MultiImageDownloader 2.1.1.1 -
Kékes525
félisten
Ismertek e olyan segédprogramot, amely automatikusan a különböző módokban indítja újra a számítógépet, kikerülve az induláskor az F8 billentyű utáni választást.
-
Kékes525
félisten
A Wise Registry Cleaner használom, az elég jó, de mi a véleményetek a Wise Care 365 pro-ról? Érdemes megvenni?
-
Kékes525
félisten
Tudnátok egy gyors, md5 ellenőrző programot ajánlani?
Köszi! -
Kékes525
félisten
Sajnos a NetWorx használati statisztikájában az Applications fül nem mutat semmit.

Tudja valaki hogy miért?
-
Kékes525
félisten
Tudnátok valamilyen jó internet forgalom számlálót, mérőt?
-
Kékes525
félisten
Ezt ismeritek? Milyen? CCEnhancer A CCleanert rendszeresen használom, nem tudtam, hogy az alkalmazások listáját lehet bővíteni.
-
Kékes525
félisten
Új topik, akit érdekel, aki használja: Far Manager - file and archive manager
-
Kékes525
félisten
válasz
Hajdu.1
üzenetére
Pl.: SlimDrivers De szerintem jobban jársz, ha manuálisan keresel elsősorban rá az alaplap gyártójánál, ha ott nincs, akkor a jó még az adott driver gyártója illetve: Station-Drivers is.
-
Kékes525
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
Malware valószínűleg nincs benne.
Ellenőriztem HitmanPro-val, Emsisoft Anti-Malware-el, herdProtect-el, Malwarebytes Anti-Malware (háttéreb az ESET Smart Security fut).
Felbontásáról példa (143 DPI):

150 DPI-nél valóban nem lehet nagyobb, kipróbáltam.
Ezek a progik (PDFCreator, doPDF) "annyival" jobbak, hogy nagyobb felbontást is tudnak?
-
Kékes525
félisten
Valakinek van valamilyen tapasztalata a BullZip PDF programról? BullZip PDF
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Melyik másoló program a leggyorsabb és persze biztonságos?

Eddig a teracopy 2.3-at használtam, de tegnap másolás közben elszállt.
-
Kékes525
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
Ha így fogalmazol igen, de a hardver tartalmazhat olyan sajátságokat amit lekérdezve utal a működésére (lásd pl. a HDD S.M.A.R.T.). Miért nem lehetne ilyen intelligens a TÁP is? Technikailag nem lehetetlen.
A Feszültség értékekből nem lehet következtetni? Például az enyém:
CPU mag 0.984 V
+3.3 V 3.328 V
+5 V 5.080 V
+12 V 12.096 V
+5 V készenléti 5.139 V
VBAT telep 3.280 V
CPU PLL 1.800 V
VCCIO 1.050 V
VCCSA 0.925 V
DIMM 1.500 V
GPU mag 1.100 V -
Kékes525
félisten
Van olyan program, amivel a táp állapotát lehet ellenőrizni?
-
Kékes525
félisten
válasz
LonGleY
üzenetére
Kíváncsi lennék a véleményedre, hogy a Windos 7 Manager szerinted milyen?
Szerintem jó, nagyon sok beállítási lehetősége van, látni hogy mit csinál és sok jó segédprogram gyűjteménye is van. Windows 7 Manager
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo switch oled, Új,Dobozával, 12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest