Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- N€T0X|N: 4070 Super -> 5070ti
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Tudnátok olyan programot ajánlani, amelyik a Firefoxon belüli adatforgalmat is tudná figyelni? Pontosabban én az egyik addon a NoSquint Plus adatforgalmára lenék kíváncsi, arra, hogy milyen szerverekre küldi az információt a látogatott linkekről.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
tpeter77
üzenetére
Bizonyos programok "elvarázsolt" registry bejegyzéseket tesznek telepítés ellenőrzése céljából, amely nevére nem lehet következtetni, mert nem logikus nevek. Ha ezt nem ismered, akkor nagyon nehéz ezt kitalálni. Azt megcsinálhatod, hogy Revo Uninstaller Pro-val telepíted (Ctrl L) és utána vele törlöd. Ha nem véletlenszerűen teszi be az "elvarázsolt" registry bejegyzést, akkor ez biztosan segít. Ha a telepítés ellenőrző registry bejegyzés (ezt nevezem elvarázsoltnak, mert nem lehet következtetni a bejegyzés nevére) véletlenszerű, telepítésenként változik a neve, akkor kicsi az esélyed. Ha véletlenszerű, akkor az ellenőrző bejegyzés tartalmára kell rákeresni. Persze az ellenőrzéseket lemezre is teheti, de azt is meg kell találnia a Revonak. Ezekkel a trükkökkel próbálkozhatsz.
-
Kékes525
félisten
válasz
nagy@gmx.com
üzenetére
Registry tisztítókkal. Illetve manuálisan rá lehet a lemezen és a registrybe keresni a program, illetve a gyártó neve alapján keresni.
HKEY_CURRENT_USER\Software
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE
HKEY_USERS\S-1-5-21-3850158476-1423668513-1629057083-1000\Software -
Kékes525
félisten
Ha "elvarázsolt" registry bejegyzéseket tesz, akkor csak a nyomkövetésével.
-
Kékes525
félisten
válasz
freeknight
üzenetére
IrfanView Klikk "W" és a slideshow option jelentkezik be, ahol beírod a megfelelő értékeket és a megadod a megjelenítendő fájlokat.
-
Kékes525
félisten
Szia pc360!
A NeszeToolson a TeraCopy 3.2-öt látom, míg a home page-en csak a TeraCopy 3.1 van. A 3.2-est azt honnét töltötted le?
-
Kékes525
félisten
válasz
regener
üzenetére
Esetleg keress alternatívát: Alternatives to Prio - Process Priority Saver
Lehet, hogy lesz itt egyszerű is.
-
Kékes525
félisten
"Megnyitás nélkül lehetne egy html tartalomjegyzéket készíteni, de azt ugye elvetette."
Pedig az lenne a legértelmesebb megoldás. Ráadásul szerintem nem olyan nehéz. Mondom én úgy, hogy nem ismerem a nyelvet. Valószínűleg néhány szintaxist kell csak hozzá ismerni. Nem hiszem, hogy olyan nehéz lenne. [link] -
Kékes525
félisten
1. Megadtam a választ. Olvasd el még egyszer.
2. Vagy összefűzés: html files merge
Egy konkrét összefűző program: TXTcollector - Free Text File Merging Tool
3. lehetőség a html fájlok txt-be konvertálása és azok összefűzése, vagy egyszerre betudod hívni azokat egy szövegszerkesztőbe.
-
Kékes525
félisten
1 .Most írtad először, hogy gyerekek (lehetőleg ne csúsztass).
2. Exe fájl helyett már régóta HTML-t írtam.
Azért ha valamit akarsz, szeretnél, akkor pontosan fogalmazz és ne várd azt, hogy mi kitaláljuk a gondolataidat, aztán csettintünk és már a gépeden van készen minden. Ezért neked is kell tenned valamit.
(#41241) pc360:

-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
bluemirage
üzenetére
Hát igen, születettet vaknak nem tudjuk elmagyarázni, azt hogy mi is az a piros szín. Pedig a szándékom a javítás volt. Pár sort írni nem nehéz, ha pedig nem tudja, akkor lehetősége van egy profit megbízni, aki pár perc alatt ezt megoldaná. Azonban csettintésre, varázsütésre ez nem megy. Ha lenne egy program, amit ezt neki megcsinálná az sem lenne megfelelő, mert azt is kellene legalább alapszinten kezelnie.
B](#41234) ALFA: Pontosan értettem, hogy mit írsz. Viszont Te nemértetted a válaszomat. Erre adtam egy lehetséges választ, amivel könnyen összefűzhetnéd a sok különálló fájlokat. Ez adna egy kvázi tartalomjegyzéket, amivel könnyen meghívhatnád az egyes fájlokat.
-
Kékes525
félisten
Ez alapján tudsz egy egyerű HTML fájlt készíteni, amely sorban, egymás alatt, a megfelelő szintaxissal, tartalmazza a fájl neveket. Ezt kimentve, abba a könyvtárba helyezve ahol a többiek vannak, ráklikkelve a default böngésződben megnyílik és soronként tartalmazza az adott fájlokat, amikre klikkelve megtudod őket nézni, a böngésző vissza gombjával visszatudsz lépni a tartalomjegyzékre vagy akár a ctrl billentyűvel új fülön nyitod meg az adott fájlt. Szerintem ez nem olyan bonyolult.
-
Kékes525
félisten
Ok tökéletesen értem, és erre gondoltam. Rossz volt szerintem a projekt elindítása. Olyan HTML fájlba kellett volna szerkeszteniük az írásaikat, ami a tartalomjegyzék nevezetű HTML fájlból meghívható. Ilyet utólag is lehet írni. Nem hiszem, hogy bonyolult, olyan sorokat tartalmazzon, ami az adott fájlt hívja be. Sőt, ez szerintem akármilyen programnyelven megoldható.
-
Kékes525
félisten
válasz
Doky586
üzenetére
"Hol írta, hogy nem azokra kell? ...pontosabban hogy azokon olvashatatlan legyen az eBook..?"
Milyen e-book? Írta, hogy e-bookra kell?
Igaz, de akkor kvantum-számítógépeken is olvasható legyen? Azt sem írta... És még sorolhatnám, hogy mit nem írt. 
Ilyenkor neked mi a bajod? Hogy udvarias legyek...

-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
A portable-ba elég nehéz találni megfelelőt. Muszáj hogy portable legyen?
-
Kékes525
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
A site-on más, ami tudja nincs?
-
Kékes525
félisten
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
-
Kékes525
félisten
Hát külön nem sok, viszont oda kell figyelni a beállításoknál, mert meglepetés érheti az embert. Például én szeretem látni a böngésző előzményeket, sokszor visszatérek azokra az oldalakra, amelyeket már a közelmúltban látogattam.
(#41159) pc360: Úgy értettem. Én böngészőelőzményeket naponta nem törölném, még másokat lehet.
-
-
Kékes525
félisten
Erre valaki? Kettő könyvtár tartalmát kellene összehasonlítani.
-
Kékes525
félisten
válasz
combonari
üzenetére
"BlueScreenView scans all your minidump files created during 'blue screen of death' crashes, and displays the information about all crashes in one table. For each crash, BlueScreenView displays the minidump filename, the date/time of the crash, the basic crash information displayed in the blue screen (Bug Check Code and 4 parameters), and the details of the driver or module that possibly caused the crash (filename, product name, file description, and file version). For each crash displayed in the upper pane, you can view the details of the device drivers loaded during the crash in the lower pane. BlueScreenView also mark the drivers that their addresses found in the crash stack, so you can easily locate the suspected drivers that possibly caused the crash. "
-
Kékes525
félisten
Melyik programmal tudom összehasonlítani a flac formátumú fájlokat a fejléc figyelembevétele nélkül, azaz csak az audió tartalmat hasonlítsa össze. A beyond compare-val nem megy, legalábbis úgy látom, hogy csak mp3-akat tud.
-
Kékes525
félisten
válasz
Keef_Lee
üzenetére
Én ezt használom. Nekem bevált: JDownloader 2
Most látom, hogy ezt próbálgatod. Én nem a portablet használom, a telepített rendesen tudja magát frissíteni.
-
Kékes525
félisten
Van olyan program, lehetőleg ingyenes, amivel video fájlokból ki tudom szedni a hangot? Csak hallgatni akarom őket, nem nézni.
-
Kékes525
félisten
Tudnátok egy olyan törölt fájlok visszaállító programot, ami a törölt könyvtárakat és azok tartalmát is megmutatja? A Recuva-val próbálkoztam, de az nem mutatott semmi használhatót. Nem visszaállítani akarok, csak megnézni egy tegnap törölt könyvtárnak a tartalmát, hogy mi volt benne pontosan.
-
Kékes525
félisten
Esetleg aki nem ismeri, az alternatív programok keresésérhez: AlternativeTo
-
Kékes525
félisten
Olyan programot keresek, ami könyvtárak és azok alkönyvtárainak ellenőrző összegének készítését és ellenőrzését lehet egyszerűen elvégezni? Adjon egy könyvtárstruktúrát az adott lemezről, amiben én kiválasztom a megfelelő könyvtárat. Ehhez hasonlót keresek: CDCheck Ez sajnos valami miatt működésképtelenné vált. A file intakt, újrainstallálás után sem müködik. A rendszeremet ellenőriztem HitmamPro-val, Malwarebytes Anti-Malware-el, Emsisoft Emergency Kit herdProtectScannal, Eset Smart Security 10-es az alap víruskergetőm. Mindegyik szerint vírusmentes.
-
Kékes525
félisten
Tudnátok olyan egyszerű PDF összehasonlító programot, ami két pdf dokumentum közötti különbséget mutatja ki. Olyanra gondolok, hogy két ablakos, az egyik ablakban az egyik, míg a másikban a másik pdf file van és jelzi (például eltérő színnel), hogy mely sorokban milyen különbségek vannak a két ablakban megjelenő pdf dokumentum között?
Előre is hálás köszönetem a válaszokért!
-
Kékes525
félisten
Melyik az az e-mail kliens program, ahol animációkkal lehet az e-mail érkezés figyelmeztetését beállítani. Emlékszem volt egy e-mail programom ahol egy szmokingos ember tálcán hozta az e-mailt. Van e olyan program, ahol hasonló animációs e-mail figyelést lehet beállítani a Thunderbirdhöz?
-
Kékes525
félisten
Két programot keresnék.
1. Olyan backup programot, ami kiváltaná a Windows 7 rendszer visszaállítását, mert sokszor még csökkentett módban sem müködik. Nem teljes backupot szeretnék.
2. Az alaplapon lévő kártyák, vezérlők, biosának verziószámát szeretném megnézni. Konkrétan a Marvell 88SE91xx/92xx Sata 6G Controller biosának verziójára lettem volna kíváncsi, de másnál is hasznos lenne. Aidában nem találom.
-
Kékes525
félisten
Tudnátok nekem olyan programot ajánlani, ami az DVD-Audio VIDEO_TS részét lejátssza. Még jobb lenne, ha az iso formátumot ismerné. A foobar2000 DVD-Audio Decoder Input PlugInje sajnos csak az AUDIO_TS részét játssza le.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
height
üzenetére
Ahhoz hogy egyáltalán segíteni tudjunk, az nem elég, hogy elmondom, hogy valamikor, valamivel, valami operációs rendszeren, valami hibám volt. Pontosan írd le, hogy milyen gépen, milyen operációs rendszeren, milyen programmal, mikor mi történik, ami a problémát jelenti. Akkor talán valaki tud segíteni.
Egy program fagyását nagyon sok minden okozhat. Programhiba, konfigurációs hiba, driver hibák (meghajtó, VGA), függvénykönyvtárak hibái, stb. Itt kellene első körben keresgélni.
-
Kékes525
félisten
válasz
height
üzenetére
Bármilyen meglepő: az interneten. Beírod a játék nevét, azt hogy mentéskor kifagy és böngészel a találatok közül. Vagy felmész a honlapjára és ott keresgélsz. Megnézed a netet van e a játéknak fóruma. Ott is keresgélhetsz és kérdéseket tehetsz fel. Írhatsz a forgalmazónak, fejlesztőnek.
-
Kékes525
félisten
A system explorerben nekem a biztonsági ellenőrzése tetszik a legjobban (security scan). A Far Manager az a szívügyem a Norton Commanderhez való hasonlósága miatt is. A különálló Anti-Ransomware-ék jobb védelmet adnak, mint az összetett rendszerek anti-ransomware védelmük.
A site nem mindegyik részén van az említett hiba. Ennél igen: [link], [link], [link]
Ha megpróbálom az lefelé görgetni a lapot (egérrel vagy billentyűvel) akkor gyorsan rezeg. (Windows 7 pro 64bit, Firefox 48.02). Az internet explorerben nem jelentkezik, lehet, hogy valamelyik addon-om a ludas. -
Kékes525
félisten
Azt a programot keresném, ami egy futó alkalmazást, drivert, esetleg folyamatot képes egy másik CPU magra áttenni, időlegesen és/vagy véglegesen.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
Háttérkép cserélő programot keresnék, fizetős is lehet, olyat mind a WallMaster Pro. Sajnos azt nem tudom megvenni. Nem müködik a site-ján a fizetési lehetőség.Tudnátok ilyet ajánlani?
-
Kékes525
félisten
válasz
bluemirage
üzenetére
Én is nagyon régen használom, szerintem is nagyon jó. Ahhoz képest amilyen jó, szerintem elég kevesen használják.
-
Kékes525
félisten
Ismertek ingyenes vagy fizetős jó minőségű felolvasó programot PC-re Windows alá?
-
Kékes525
félisten
Hard link Itt azt írja, hogy Far Manager — file and archive managerel lehet hard linkelni "Windows alatt a NTFSben az fsutil hardlink [1] (csak Windows XP), az mklink utasítással [2] (Windows Vista) vagy például a FAR Managerrel [3] hard linkelhetünk" Ezt találtam ezzel kapcsolatban: Preserve hard links while copying, Google keresés: FAR Manager hard link Esetleg még találhatsz itt infókat róla,
-
Kékes525
félisten
Én a Total Commanderrel oldanám meg. Rendszeresen használom szinkronizálásra. Sokkal jobb mint az arra specializált programok.
-
Kékes525
félisten
válasz
kmisi99
üzenetére
Talán ez: HotKeyz 2.8.3
-
Kékes525
félisten
Egy nagyon különleges programot találtam, amit már régóta keresek, lehet, hogy más is tudja használni. Egyetlen billentyűkombinációval rendet lehet teremteni az asztalon. Eltüntethető az ikonok, gadgetek, taskbar, wallpaper és persze visszahozható is ha kell. STB. stb.
trimDeskRészletes leírása, beállítása: trimDesk: Hide Taskbar, Wallpaper, Desktop Icons & Gadgets Using Hotkeys
-
Kékes525
félisten
válasz
Zoli1222
üzenetére
AdwCleaner Ezzel is megpróbálhatod.
-
Kékes525
félisten
morphologic, MorphoMouse. Válasz, persze nem ingyért.
-
Kékes525
félisten
Ok. Igazad van
, de éppen azért, mivel nemcsak fejlesztői verziók vannak ott, miért hiányzik a 3.1.1, pedig az is hivatalos. Érdekes, hogy nagyon sok site-on írnak róla, de sehol sincs meg. Láthatod (fentebb a képen) a myFFmpeg programom is a 3.1.1-et írja a legutolsó verziónak. Igazából ezért is keresem."Most a legújabb 32bites static verziót (2016-07-31) használom innen: Latest Zeranoe FFmpeg Build Version: 04da20e (2016-07-31) Eddig jónak találtam, de nem tudhatom, hogy mennyire tartalmazhat bugokat, mivel fejlesztői verziók."
Persze, tökéletes nem lesz, csak kíváncsi lettem volna rá.

-
Kékes525
félisten
Nekem a végrehajtható (bináris) 32-bites static verzió (ffmpeg.exe) kellene, mert a myFFmpeg(32-bites GUI) programom ezt használja.
Az általad linkelt oldalakon sajnos nem ezek vannak, vagy a build, fejlesztői verziók. Most a legújabb 32bites static verziót (2016-07-31) használom innen: Latest Zeranoe FFmpeg Build Version: 04da20e (2016-07-31) Eddig jónak találtam, de nem tudhatom, hogy mennyire tartalmazhat bugokat, mivel fejlesztői verziók.
-
Kékes525
félisten
Nem találom az FFmpeg 3.1.1 (stabil, 2016-07-01) 32-bit Static Versions (binaris ffmpeg.exe), csak a fejlesztőit. Tudnátok segíteni?
-
Kékes525
félisten
válasz
Atomantiii
üzenetére
-
Kékes525
félisten
válasz
Plexicushio
üzenetére
Ezt próbáltad? JDownloader 2 A speciállis beállításainál szinte mindent be lehet állítani.
-
Kékes525
félisten
válasz
üzenetére
Esetleg ez: 007 Spy Software
"007 Spy Software can secretly record all computer activities including emails sent and received, websites visited, keystrokes and passwords of all programs/websites including Outlook, Facebook, Myspace, AOL, Twitter, Webmail etc. It also monitor online IM conversations including ICQ, MSN, AOL, AIM, Skype, gTalk and Yahoo Messenger etc, file and folder operations (copy, move and delete), and take screen snapshot at set intervals. You will be able to view logs from anywhere at anytime, just like you are looking at the computer monitor over their shoulders!"
Fizetős!
-
Kékes525
félisten
Én ezt használom: JDownloader 2 Szerintem nagyon jó.
-
Kékes525
félisten
válasz
detroitrw
üzenetére
Erre gondoltam én is. Ezt kérdeztem a topicjában: Can I create separate CRC files in more directories one step Ezt a választ kaptam: Batch CRC-tool A baj az, hogy nem igazán értem. 
-
Kékes525
félisten
válasz
detroitrw
üzenetére
Majdnem igazad van.
Tulajdonképpen én egy teljes vincsesztert szeretnék feldolgozni, ahol zenék vannak, az együttes nevek a könyvtárak és az albumjaik az alkönyvtárak. Nekem az albumszintig kellene. (root ==> Együttes név ==> Album). Vagyis a mappa szint nekem kevés. Az a progi amit linkeltem egy ellenőrző összeget készítene az egész hard diszkről (teljes mélységében) és azt a gyökérbe rakná. -
Kékes525
félisten
CRC-t ellenőrző (készítő) programot keresek, ami alkönyvtárakat is tud kezelni külön - külön egy lépésben. Például elindítom a "D" merev lemezen és ott minden egyes könyvtárba és azok alkönyvtáraiba külön - külön elhelyez egy ellenőrző összeget tartalmazó fájlt, amivel a későbbiek során ellenőrizni tudom, hogy az adott könyvtár tartalma változott e, illetve a fájlok integritása változott e.
Ehhez hasonlót keresek: CDCheck Ezzel az a bajom, hogy egyszerre csak egy könyvtár ellenőrző összegét tudja elkészíteni, az alkönyvtáraival együtt készít egy ellenőrző fájlt. Nekem alkönyvtáranként külön - külön kellene, mindegyik alkönyvtárba egy - egy ellenőrző összeget tartalmazó fájlal.
Bocs, ha kicsit bonyolultan fogalmaztam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- Nothing Phone (3a) Lite – mennyit ér a név?
- Formula-1
- Battlefield 6
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Hogwarts Legacy teszt
- Milyen TV-t vegyek?
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Milyen e-book? Írta, hogy e-bookra kell?
Igaz, de akkor kvantum-számítógépeken is olvasható legyen? Azt sem írta... És még sorolhatnám, hogy mit nem írt.
Hol írta, hogy azokra kell?

Az ismétlés a tudás anyja!