Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitlabence
csendes tag
válasz
Khelben #68015 üzenetére
Ez a két válasznak: Először, mi a baj a HP-val? Ránézésre masszívabb, mint az Asus, de persze meggondolom (főleg, hogy tapasztalatból írtad). A 8 giga memória a vonzó mindkét gépben. A Lenovo-n még gondolkoznom kell. A 4 giga memória bővíthető-e? Jól néz ki, de jól is van összerakva? Az SSD is jól hangzik, bár kicsit kevés (pár esetben láttam hasonlót), és ilyen árban nem fontos, jobban örülnék a memóriának. Ja, a különböző processzor, GPU és hasonlók típusai közt nem tudok jól tájékozódni, én a Radeon HD4850 korában kiléptem ebből a világból, és most a laptopom halála rúgott vissza ide. Apropó: az integrált GPU-ja halt meg, alkatrészként be lehet valahova adni az egész pakkot (4 éves pár hete/pár héten belül)? Ja, és természetesen köszönöm a gyors válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Lenovo Thinkpad L440 alaplap
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB DDR4/512GB NVMe SSD/13"3 FHD, IPS,Touch, Matt/WIN11 Pro
- HP Chromebook 14a-na0099ng :Intel Celeron N4000/4GB/32GB eMMC/14"FHD IPS/Chrome OS
- HP Chromebook 14a-na0006nl :Intel Pentium Silver/8GB/128GB eMMC/14"HD LED/Chrome OS
- ASUS VivoBook Pro! 3K OLED / Ultra 7 155H / RTX 4050 6GB / 1TB NVMe! 27% számlával!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest