Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52305) Pali33


Pali33
kezdő

Elmentem az egyik MM-ba, és szerencsémre ott volt egymás mellett egy CAT B35 és egy Energizer H240S. Élőben már az Energizer billentyűzete minőségibbnek, jobban kezelhetőnek tűnt.
A CAT már eleve rossz ponttal indult, mert nem akart reagálni semmilyen gombnyomásra, aztán valahogy elővarázsoltam, hogy induljon újra, és akkor magához tért, szóval nem egyedi a lefagyás, ami eléggé idegesítő egy strapatelónál. Ez a KaiOS nekem eléggé káosz, nem lett a barátom, és amiket írtok róla, akik már régóta használjátok, úgy tűnik, nem egy kiforrott szoftver. A stopper óra elfelejti az időt, ha kilépek, és menteni se lehet, a zseblámpa összehasonlítva az Energizer-rel egy vicc, és menüből kell előkotorni, legalábbis nem jöttem rá a gyorsbillentyűt hogy lehet aktivizálni. A kijelzőjének a fényereje eléggé harmatos, és nem sikerült rájönnöm, hogy lehet erősebbre állítani. Mindez a H240S-nél könnyen ment, az Android nekem jobban bejött, pedig mindkettő tök új volt nekem, régi Nokiákon szocializálódtam. :)
Szóval vagy 1 órányi telefonnyomkodás után most az Energizer nálam a nyerő, a CAT csalódás volt, pedig azért nem olcsó az sem, és ennyi gyermekbetegsége és hiányossága van... Most már megértem, miért pontozták le a külföldi tesztben a billentyűzetét, nekem sem volt meggyőző.
A másik hogy totál hülyeségek terjednek műszaki adatok címén az egyes telefonokról. Az Energizer pl. 256 g-osnak van írva mindenhol (ami azért első olvasatra riasztóan hangzott), pedig tuti hogy nem volt kétszer olyan nehéz, mint a CAT, ahogy felváltva emelgettem őket, a 156 g sokkal reálisabb, ha a CAT 130 g.
Szóval engem a személyes tapasztalat meggyőzött, eddig az Energizer a nyerő, még ha csak egy okoszseblámpa is... :D

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.