Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#50012) Burt1793 válasza Greg Sanchez (#50011) üzenetére


Burt1793
veterán

Helló, én a Samsung Xcover 3 B550-et ismerem, ilyet vett magának egy ismerősöm, aki ugyanilyen módon használja a telefonját. illetve most ilyet kapott a család egyik női tagja, aki hetente véletlenül megfürdeti és naponta leejti 1,5 méter magasból, véletlenül. Az előbbi már fél éve megvan, tökéletesen működik, poros, rázkódós, esős napjai vannak mindig, a második is jól bírja, aszfaltra is többször kiesett kabát felső zsebből. Nem tört el, minden jól működik rajta, alig látható kopásnyomok vannak rajta. Kijelző nem karcolódott.
Telefonálás hibátlan (jó hangminőség), betűméret nem túl nagy és nem mindenhol állítható, de az sms szöveg pl állítható. Aksi idő brutális, sok telefonálással is simán bír egy hetet (1500 mah-s aksija van, egy normál gombos samsungnak (5611-es) 1000 mah-s).
A "rendszer", ami rajta van se rossz, persze okostelefont használó embernek lehet, hogy az. :D
A kijelzője nem túl acélos, de ezt is okostelefon után mondom. balról nézve invertál, jobbról nézve világosodik, szemből jó. ;]
Kicsivel 25 ezer felett megkapható.
A te általad leírt telefonokat nem ismerem. Ha van még kérdésed erről a telefonról, írj és szívesen válaszolok, a sokat leesős példány itt van a családban. Vízben is kipróbáltuk, tényleg bírja, bár videózni elég gyenge minőségben tud, így ezzel nem nagyon lehet ilyen víz alatti felvételeket készíteni. A képek egész jók amúgy.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.