Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4249) #16820480 válasza amol (#4247) üzenetére


#16820480
törölt tag

nem tudom végülis mi volt a baj a frissítéssel? nem került rá az új szoftver? vagy nem nullázta a telefon beállításait? vagy mi?
arra írtam amúgy ezt, hogy általában ha előbb kellően informálódsz a témában, akkor nem érnek meglepetések, akárhogy is működik az adott telefonnál. eddig a legkényelmemsebb frissítés szerintem messze a Siemens telefonoknál volt, ráadásul már 6-7 éve is (nem törölt adatot a frissítés, 10 perc alatt megcsinálta egy adatkábellel bárki). az SE-t nem tudom pontosan hogy működik, de a leírásod alapján az is korrekt. a Motorolánál (E2-nél legalábbis, meg a linuxot használóknál) mindent törölt, de viszont az utolsó pillanatig ha bármi gond volt a frissíés közben, akkor is menthető házilag a cucc, cska újra kell indítani a flashelést (a bootloadert mindig el lehet érni, nem lehet annyira félrenyúlni, hogy az is meghaljon). a Nokiáknál eezel szemben a zártabb firmware hívei (sajnos vagy nem, azt mindenki döntse el, szerintem az), tehát elég nehéz házilag bármit barácsolni, ha valami balul sül el. illetve konkrétan asszem egy félbeszakadt flashelést házilag nem lehet orvosolni, ugyanis ilyenkor nem lehet bekapcsolni sem a telefont. többek közt erre értettem azt, hogy ilyenek tudatában én inkább alaposan utánaolvasok, hogy ne érjen meglepetés, ne a művelet közben, vagy után kerüljek kényelmetlen helyzetbe.
de egyébként mint mondom, ha nem vagy biztos benne, akkor elég bevinni egy Nokia szervizbe, ott 10 perc alatt megcisnálják, ha garanciális, akkor ingyen, megvárható. leglaábbis én így tudom.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.