Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4087) joey04


joey04
titán

A bolti gari ha új készülékről van szó akkor általában 1 ritkábban 2 év szokott lenni.Van ilyen 3-6 hónapos is azzal tényleg nem kell foglalkozni.Még a garihoz:ha kint külföldön vesztek valamilyen cuccot(notebook teló tv akármi)és hazahozzátok általában az a gari itthon semmit nem ér hacsak nem globális gari van mint egy ipod nanonál például.tehát nem is tudna egy külföldről behozott telóra gyártói 2 év garit adni a boltos...és ezek nem lopott termékek.te sem lopod a cuccot ha valamit veszel odakint és itthon használod.az hogy szerintem nekik fizetni kéne az államnak azért hogy behozzák(de lehet hohy ezt rosszul tudom) és itt eladják az már az ő gondjuk attól még a készülék "tiszta" marad az nem a te gondod.A garancia minőségéről:a nagyobb boltoknál azért nem úgy megy hogy elmegy a csávó a "függöny mögé" és ott megberheli a telót...az ilyen belvárosi pincékben lévő gsm boltoktól valóban óvakodni kell onnan hülye lennék venni még ha 10 év garit adna akkor sem.jah meg a teló tisztaságához: ha lopott lenne már tiltva lenne az IMEI száma is és akkor nagyon sok ember dühöngene és csődbe mentek volna a gsm boltok...

pannon: ha jól tudom az új SE W telókban már ők is tiltják a flash menüt szóval erről ennyit.meg itt a fórumon is lehet olvasni olyat hogy bizonyos készüléktípusok hibátlanul mennek függetlenül de a pannonnossal ilyen-olyan baj van.

ja és az a pár ezer ft sem olyan kevés.pl egy N95 gyártói garival 155k boltival 112k.nem mindegy... és hány esetről hallani hogy a lötyögés miatt bevitték Nokia szervizbe és szarabb lett utána a teló.arról nem beszélve hogy a GSM boltok általában olcsóbban adják a gyártói 2 év garis telót mintha a gyártónál vennéd meg. és ott tényleg egyezik még a gari is.

"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.