Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38092) Locutus


Locutus
veterán

Üdv

Nem igazán tudom, hogy várhatok e érdemi segítséget, mert még magam se tudom mit vegyek, de a lényeg hogy valami kicsit egyedibb, nem tucattelefont keresek, androiddal, közepes-nagy kijelzővel, és jó fényképezővel. Fontos hogy stabilan működjön, és minimum 1 de inkább 2 napot húzzon akksival. Főleg telefon, és néhány sms. Netezni csak ritkán szoktam telón. Max a BT van folyamatosan bekapcsolva, wifi csak alkalmanként. 3G sincs.

1. moto razr .. az új fajta... az egyetlen dolog ami miatt vacilálok, hogy nagyon drága. Ennyi pénzt nem szivesen adnék telefonért.

2. htc hd2... tetszik külsőre, ami ritka a mai telefonok között. Lehet kapni 60 körül androiddal, használtan, de gar már nem nagyon van rájuk... és nem is mai gyerek.

3. moto xt720... egyedi telefon, tetszetős, jó fényképező, de tudom hogy több gondja is van a gyári szoftverrel. Újként is lehet még kapni 60k-ért, használtan meg elég kevés van, 45-55 között. Van aki már tudott jobb android rendszert is tenni rá, amivel állítólag megoldódik egykét gond.

4. meizu m9... kb 40-ért használtan. Kamerája csak közepes, nincs led rajta. Kijelzője viszont fasza, meg elég visszafogott, elegáns a külseje. Árban inkább efelé hajlok, de ugye kínai, tehát gar, esetleg pótalkatrész problémás lehet. Ha kell.
Persze ott az MX is már, csak az meg irreálisan drága. Akkor már inkább moto razr.

Mit gondoltok?

Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.