Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#27025) Huma válasza korpicschess (#27022) üzenetére


Huma
addikt

Viszont nekem telefon is kéne meg zene is. Ha veszek egy olcsó telót és egy 10-15k-s mp3 lejátszót akkor ugyanott vagyok nagyjából árügyileg viszont jobb telefonon tudok videót is nézni ha arra támad kedvem. A hangminőség annyira nem lényeg mivel az esetek 90%-ban utcán ill utazás közben használok mp3 lejátszót. A lényeg hogy aránylag jól szóljon és erre szerintem bármelyik zenemobil alkalmas.

Tudom, hogy meg lehetne oldani olcsóbban ha használtat vennék, de nem vagyok ennek a híve. Először is csak megbízható embertől vennék, de ezt neten keresztül elég nehéz eldönteni. :)

Másrészt nagyon jó érzés egy vadonatúj holmit használatba venni. Kibontod az oridzsí (csak magyarosan) csomagolásból és az illatán érződik, hogy még sosem volt használva. Megszaglászod. Megnyálazod. Birtokba veszed...
Asszem elkalandoztam. :D

Mivel pl 5310-re 2 év garanciát adnak egyes helyeken ezért nem elhanyagolható tény az sem, hogy míg a feleannyiba kerülő, használt telefon bármikor bemondhatja az unalmast és akkor koppansz egyet addig egy újat 2 éven belül ingyen megjavítanak.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.