Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#26041) Traxx


Traxx
őstag

Hali!

Úgy fest, kezdi megadni magát a jó öreg K750i telóm. Így gondolkodom egy cserében...ami kritérium: magentáéktól venném.

A feltételeim azok lennének, hogy a telefon jelentsen érdemi előrelépést. Érdemi alatt olyan dolgokat értek, hogy lényegesen jobb kamera / wifi / GPS. Ha már előrelépés, nem hátrány, ha nyílt oprendszeres a cucc, de nem tudom, ez mennyire fér bele... A zenei funkciók lényegében nem fontosak. Ne legyen böszmevastag sem... És ami még nekem nagyon fontos: legyen zseblámpa funkciója...a mostanin ezt nagyon gyakran használom :) Illetve totál csicsás sem kell. A 3G úgyszintén nem hoz nagyon lázba.

Árban (előfizuval) 25, max. 30 rugóig mennék el, tovább nem nagyon. Amit első körben megcsillagoztam: Sony Ericsson Elm illetve W705, tudásilag a Nokia 5630 is bejövős, csak az már 34 :U A SE Yari bumfordinak tűnik, és az 5 megapixeles kamerát leszámítva nincs nagy előrelépés a mostanihoz népest (szerintem). A Nokia 5230 a vaku, ezáltal a zseblámpa hiánya miatt alighanem kiesett, hiába a GPS. Nem tudom, az Elm hajlított hátlapja mennyire jó-rossz (vagy zsebben-tokban-kézben tartva mennyire zavaró, kényelmetlen), de oda egy picit erősebb csillagot tettem a Greenheart miatt is :)

Ja és elsősorban alapfunkciókra használnám a telót, tehát telefonálás, sms, némi fotó...ha van wifi, időnként jól jöhet, GPS szintén, ha van :)

Köszönöm a döntési segítséget :R

[ Szerkesztve ]

"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.