Hirdetés

2024. április 19., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#22592) korpicschess válasza kkrisi (#22589) üzenetére


korpicschess
veterán

Na akkor elmondom:
Az Apple iPhone zárt rendszerrel rendelkezik, ami iszonyatosan jól optimalizált, programok terén pedig a legminőséggibb (és úgy tudom legtöbb) van rá, amit App Store-ból (vagy alternatív módokon) rá lehet pakolni.
A Spica-n android van, ami egy nyílt operációs rendszer és nagyon gyorsan fejlődik, erre is nagyon sok program van rá, amit akár a telóról tudsz telepíteni az android marketen keresztül (ne tévesszen meg a neve, a programok 57%-a ingyenes)
Samsung Jet: Mivel zárt rendszere van ezért külsős programok nem telepíthetőek, illetve csak java alkalmazások formájában. Olyat olvashattál, hogy a rosszul optimalizált samsung touchwiz felületéhez (ami szerintem nagyon rossz, én mindig is rühelltem, sebességre, felhasználói élményre, használhatóságra sehol nem éri utol pl. a WinMo-ra írt TF3D-t vagy éppen az SPB Shellt) lehet letölteni utólag pár plusz widgetet amit ki tudsz pakolhatni a képernyőre.
Az időjárás frissítéséről: ugyanúgy ahogy a Jet-en, a Spica-n is letölthető (ha alapból nincs, nemtudom) időjárás widget amit szintén ki tudsz pakolni mondjuk a today képernyőre. A frissítés internet hozzáférést igényel, ami természetesen lehet wifi is. Több napot képes előr e letölteni, viszont minél gyakrabban van letöltve annál pontosabban mutatja a dolgokat.

Remélem valamit segítettem!
:R

Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.