Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20586) Langsam válasza Cosimo82 (#20584) üzenetére


Langsam
aktív tag

Szia. Azt hiszem hasonló telefont keresünk, csak én még csúszkával is megfejelem a kérést. :) (és persze normális multimédiával)
Nekem sem szimpatikusak az említett rendszerek, a WM nehézkes és nem "igazi gomb" felhasználó barát, az androidnál azt hiszem fogalmilag is kizárt a real billentyűzet.
A symbianról rossz (fagyások) emlékeket őrzök még a Nokiás korszakomból, bár ahogy megnéztem most az itt ajánlott N86-ot, ez már valószínűleg nem az a symbian. Csak túl vastagnak és ormótlannak találtam az N86-ot és annyiért elég drágának is.
Akkor már inkább Innov8, persze az is nagyon drága, de a Samsungnak valahogy jobban elhiszem hogy stabil rendszert építene symbianra is, bár nem tudom mennyire nyúlt hozzá.
A nokiaprogramok honlapon a progik többsége (ahogy láttam gyors betekintéssel) nem passzol a symbianos Samuhoz.
Megértem a tetszésedet a saját gyártói szerzemény platformok iránt, az ideiglenesen most használt Samsung G600 rendszere villámgyors és atomstabil. Kár hogy nincs benne 3G, wifi és divx támogatás, mert a régi ütött-kopott készülék használati értéke nagyon is tetszik.
(kicsi, egyszerű kezelni, elbaltázhatatlan, stb.)
Az LG fejlesztett még saját platformot (van a családban 4 is) valahogy kiábrándultam belőle, ők is főleg az érintőképernyőt erőltetik, de az szinte mindig a gyorsaság és a stabilitás rovására megy, ráadásul pld. a kapacitív képernyőket kesztyűben nem is lehet használni.

Üdv.

Obi Van ? Nincs, már elfogyott...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.