Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#19009) F-ECT$


F-ECT$
titán

Én is telefonvásárlás előtt állok. Jelenleg egy Nokia E51-em van, amit telefonálásra, sms-ezésre és FM rádió hallgatására használok. A legnagyobb bajom vele az, hogy halk: max hangerőn zajos utcán nem hallom. (Fülhallgatóval már igen, de nincs mindig időm bedugni ha kapom a hívást.)
A teljes képhez hozzátartozik, hogy van egy Sony fényképezőgépem és egy Mio P560 GPS-em, így a fényképezés és a GPS nem feltétlenül fontos a következő telefonom esetén, viszont ha van, az sem gond. Megpróbálom összefoglalni, hogy milyen szempontok fontosak számomra, ezek alapján kérném a segítségeteket a választáshoz:
- T-mobile előfizető vagyok, és maradnék is az
- 60e Ft körül szánok a telóra (2 év hűség nem gond, jelenleg Relax 250 a díjcsomagom)
- karácsonyig szeretném megvenni (tudom, hogy jövőre 100 sokkal jobb teló jön, mint ami most elérhető, de akkorra meg már bejelentik a 2011-es modelleket, sít)
- a legfontosabb a jó hangerő (korábban Sony D750-em volt, azzal nem volt gond, és a lámpa is tetszett rajta – ennek nincs valamilyen utódja?)
- az E51 tetszett a hosszú akksi idő és az FM radio miatt, sajnos a mai okostelefonoknál egyik sem jellemző, pedig ezek továbbra is fontosak számomra
- mikor elkezdtem nézelődni, akkor a 3GS fogott meg először: mindenhol azt olvastam róla, hogy az emberek nagyon szeretik, nagyon jó használni, igaz vannak hibái, de egy szerethető telefon
- később a HTC is elkezdett érdekelni, abból talán a Hero már elérhető a T-mobilnál is (egyéb használható Androidos készüléket árul a T?)
- net/játék/zenehallgatás jó ha van, de nem létszükséglet
- komoly, üzleti külső nem árt, csili-vili semmiképp ne legyen
- Ezek alapján ti mit javasoltok?
- Bónusz díjcsomag kérdés: havi 300 perc körüli beszélgetésre (csúcsidő, egyéb hálózat, stb) mi a legjobb díjcsomag?

Dive ever, work never.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.