Hirdetés

2024. március 30., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2022-01-26 22:29:50

LOGOUT.hu

Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15147) fateless válasza Ayg0 (#15141) üzenetére


fateless
veterán

Amiket felsorolták, azokra a célokra tökéletes választás mind a w595, mind pedig a w705. Ugyanakkor én kifejezetten magasnak találom az árát a két év hűség mellé - legalábbis ez a feltételezésem, hogy így óhajtod venni (ez esetben körül is nézhetsz akár az oldalon belül).

Netre viszont a WLAN sokkal célszerűbb önmagában, mint a DLNA, ez utóbbit másra találták ki, nem a netre. De a WLAN rádió tökéletesen alkalmas egy vezetéknélküli routerrel a netre való fellépésre. Viszont ha nem csak alkalomszerűen szeretnél a neten lenni, hanem napi használatban gondolkodsz, akkor keress inkább egy nagyobb kijelzővel rendelkező mobilt. Bár ekkora méret is elég hírek elolvasásához, de valahogy azt gondolom, nem a hírkereső napi felhozatala után vágyakozol.
A symbiannal rendelkező Nokia telefonokban annyi az előny ehhez a készülékhez képest net terén, hogy könnyedén feltehetsz más böngészőt is, ami esetleg jobban tetszik. Mindenesetre csak ezért nem feltétlenül hasznos az általad már bevált rendszert feladnod. Persze ha sok-sok játékra szeretnél berendezkedni, akkor nem vitás a symbian előnye ehhez a modellhez képest.

Mivel látom, hogy csúszkás telefonokat szemeltél ki a SE-ok között, esetleg megnézheted a W580-ast is. Hatalmas különbségek nincsenek a w595-jöz képest, árban viszont kifejezetten kedvezők.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.