Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Synthwave

    HÁZIGAZDA

    LOGOUT blog

    Most éppen megint a Vaxee Zygen NP-01-gyel és az Artisan SHIDENKAI XSOFT-tal funolgatok. Először kicsit merevnek találtam a kábelt, de rájöttem, hogy ez nagyon jó; az utóbbi lassan egy évben a G305 USB hosszabbítóját használom leginkább az éppen toládozott egér csatlakoztatására, mert így kényelmes őket csereberélni, és ha szépen összekötegelem a kábelt, akkor bungee-ra sincs szükség. A Vaxee ebből a szempontból különösen patent:



    Nagyon stabilan megáll magától, kicsit sem gyűrődik vagy kókadozik, és mivel a kábelharang is enyhén meg van döntve, konkrétan sehol nem ér hozzá a padhoz, full stabilan úgy áll mozgatás közben is, ahogy a képen látszik.

    Egyébként érdekes, hogy ez az egyetlen padom, amivel el tudom viselni ezt a 75-77 grammos tömeget kicsit tartósabban (üveg/szövet hibrid, szóval baromi gyors, de kicsit süppedős; a G-Wolves Hati S-t konkrétan átfújom rajta). Persze az is számít, hogy jó vaskos Corepad tappancsok vannak a mauson, és így igen patikául csúszik. Ez mondjuk a Zero Classic XSOFT-on nem sokat oszt vagy szoroz, mert az egér puszta tömege gyakorlatilag sárpadot csinál a controll császárból. Valószínűleg sima SOFT-on vagy MIID-en jobb lenne, mert az nem ennyire süppedős (tényleg annyira squishy, hogy szinte csak a poron habot érzed, ami az alján a vákuumot generálja; ehhez szerintem kell az 50-60 gramm, mert Xlite-tal pl. etalon).

    55-60 grammal lehet, hogy mainelném ezt a Zygent, még mindig... ; _____ ; Meg kíváncsi lennék, hogy a második leggyorsabb Artisanon – a Raidenen – milyen lenne. Szóval a kövi pad valszeg az lesz (L-es XSOFT), de sajnos Teréz anyánk is szeresse az övét. :DDD

    Full hiánytalan, kék Keychron Q9 knob ISO barebone aluházas billentyűzet ELADÓ – 20k + FOXPOST, Akko Silver kapcsolókkal 24k, komplett Epomaker Sailing (Cherry) doubleshot ABS kupakszettel 32k, és a FOXPOST-ot állom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés