Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#8794) Multibit


Multibit
veterán

Korábban Lite-on LH-20A1H írót használtam nagy megelégedéssel. Sajnos régi íróm lassan bevégezte pályafutását, új gépezet után kellett néznem. Mivel amúgy is szükségem volt egy hordozható íróra - gondoltam, egyben ezt a célt is letudva -, vettem egy LG GSA-E60N pörkölőt. Néhány írás után kiderült, hogy nem az igazi az új szerzeményem írásminőség tekintetében. Az egyrétegű MCC004-es lemezeimet egész jó minőségben írja, de a kétrétegűeket (MKM003) nem neki találták ki! Tesztek: [LG teszt1], [LG teszt2]. A második réteg nagyon ocsmány az LG "előadásában" :O Nem is beszélve a PIF magas számáról.
Ezért vettem egy Asus DRW-24B1ST írót (22B1ST-t akartam, de már nem volt). Gondoltam megpróbálkozom ezzel az új modellel (igaz, drága volt, de legalább 2 év garit adtak rá).
Crossflash-eltem iHAS124-re, aztán megírtam vele egy kétrétegű Verbatimot (MKM003). Nem vagyok elragadtatva ettől sem: [iHAS124 teszt]
Ami érdekes, hogy az új Lite-on a második réteget sokkal jobb minőségben írja!
Mit javasoltok? Várjak a javított firmware-re? Esetleg próbálkozzak OHT-val, vagy Force HT-val (elpazarolva néhány DL lemezt), reménykedve abban, hogy előbb utóbb megtanulja, hogyan kell írni az MKM003-at?

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.