Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)

Hozzászólások

(#7246) Zola007 válasza kali (#7243) üzenetére


Zola007
veterán

sorry, azt hittem nem voltam egyértelmű, mivel írtad, hogy ne hasonlítsam össze a régi írómat a mostaniakkal :)

306-os firmwire van rajta, már nem is emlékszem, hogy én frissítettem be, de valszeg igen, mert 2004-es vétel az író és a fórumokon most hogy rákerestem 2005 augusztusra taksálják ezt a verziót. Hát régen volt, mit ne mondjak.

sőt, találtam is egy linket firmwire témában: [link]

8x +os lemezt engedte 8x+-osan írni, 16-os verbatimot most (tehát ma 9.54-kor) égettem egyet a kedvetekért :) , amit 98 %-os stabil puffer mellett szépen meg is csinált 6:01 alatt.

Ez fura volt azért, hogy itt tök stabil a puffer a legnagyobb sebességnél, tehát "elméletileg" ez már 16x-ra optimalizált, pedig ti is írjátok és én is azt hittem, hogy ezeknél végképp nem jó módszer a csúcson írás. Minőség szempontjából majd nyomatok egy tesztet róla, ha hazaértem.

Bevallom most írtam életemben kb ötödször 16x-an dvd-t, de az első négy az sietségből kellett, így nem is figyeltem, hogy írja meg, csak kész legyen

Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs

Útvonal

Fórumok  »  Adattárolás  »  Milyen DVD-írót vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.