Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#8006) goranje válasza kutymorg (#7999) üzenetére


goranje
tag

Sziasztok.

Én is ilyesmi cipőben járok mint kutymorg. Kb. egy hónapja olvasgatom a fórumokat és elmondhatom hogy az itt levő urak segítettek tisztába tenni a dolgokat. Ezúton hálás köszi mindenkinek. :R

Én személy szerint amit leszűkítettem magamnak az a Nikon D90, Canon 550D, Pentax K-x, és az Oly 620. ( a sorrend véletlenszerű ).

Most mégis úgy látom hogy a Pana GH1 (vagy G2), az ami izgatja a fantáziámat.
Nekem is jól jönne a videó mint kutymorgnak, és evvel a géppel megy videó közben is az autófókusz, + közben tudsz fényképezni is. A hozzáadott 14-140-es objektív kellően nagy átfogást tud biztosítani a 2x szorzó miatt.
Csak az a gond hogy az m4/3 rendszerű objektívek még nem túl olcsók, de remélhetőleg egyre inkább elterjednek, és még ott vannak az egyéb adapterrel felcsavarható obik is.

Szerintem tehát aki szeretne videót, és valamennyire azért csak hobbifotos, aki nem ebből akar megélni, de minőséget szeretne, akkor ezen el lehetne gondolkodni.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.