Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#53394) soldier2


soldier2
őstag

eGlobal "experience" - fekete péntekig vártam egy jó akcióra a Fuji 90mm f/2-re, nem jött, így rendeltem egyet eGlobalról. Rendben le is vették a pénzt, majd egy hét után sztornózták a fizetést, és a követésnél is úgy jelent meg, hogy az egész megrendelés sztornózva lett. Némi szentségelést követően (mi a bánatot teszek a fa alá ;]) megpróbáltam elhozni egy használt 55-200-at (az a következő a listán) de a hirdető nem válaszolt. Erre ma du kapom az emailt, hogy átadták a futárszolgálatnak eGlobal-ék a 90mm f/2-t. A pénzt persze levonták ismét:). Ezek után kíváncsi vagyok, hogy jön-e csomag pénteken.

[ Szerkesztve ]

Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.