Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52810) 1eske


1eske
tag

Kicsit agyaltam a dolgokon es pontositottam a keresesi felteteleimet fokent az itt es mashonnan szerzett infok alapjan :)

Utódot keresek a jelenlegi Panasonic DMC-LX100-omnak. Nagyon jó kis kompakt gép, de sajnos a fix lencse és a nem extra erős szenzor sajna nagyon limitálja a képességeit.
Szeretném lecserélni egy MILC-re, ami legalabb 4/3"-es szenzorral rendelkezik már, de Full framre nincs szükségem még, egyelőre kis léptékekkel szeretnék haladni.

Ami fontos lenne:
- Kompakt méret: Továbbra is az egyik legfontosabb tulajdonság a hordozhatóság lenne. Tehát DSLR gépek nem jöhetnek szóba.
- Előrelépés az LX-100-hoz képest képminőségben.
- Jó point and shoot képesség, tehát akár JPEG-ben, vagy RAW-ból kis utómunkával is jó eredmény. Nem profi felhasználásra lenne.
- Szeleskoru lencse/kiegészítő választék, lehetőleg nem csillagászati áron.
- Dontheto kijelzo. (Ha kihajthato megjobb)
- Tarcsas kezeles
- Erintokijelzo

Ami nem számít:
- Videós képességek
- Keplovesi sebesseg
- Profi felhasznalashoz szukseges funkciok

Mire használnám?
Főleg utazások során, vagy hobbi fotózásra. (Tehát főképp portré vagy épületek fotózására)

Keret: A gépre szánt összeg 1000 EUR/300k HUF, (kit obival) külföldön élek, így nem gond Amazonról is rendelni akár. Még akár használtat is bevállalnék, de ezt inkább csak akkor ha nagyon kihagyhatatlan ajánlatról lenne szó.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.