Hirdetés

2024. április 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52144) vond válasza PuMbA (#52142) üzenetére


vond
MODERÁTOR

Nekem teljesen egyértelmű minden a Lumix menüben, és könnyen meg is találom a dolgokat. A Post Focus-hoz, meg egyéb fícsörökhöz sem kell 3 almenü 4 aloldalát megnyitni. Ez hülyeség. Sokhoz külön tárcsa, és/vagy gomb van, vagy be lehet állítani, de a menüben is egyszerűen fellelhetőek. Szóval ja. :)

De majd a kérdező (vagy akinek veszi) eldönti, hogy direkt akar-e fapados cuccot venni azért, hogy még véletlenül se állítson el semmit, vagy inkább veszi a személyre szabhatóbbat, ami több lehetőséget ad, és ha akarja, akkor állítgatja a dolgokat, ha nem, akkor meg nem. :)

(#52141) bunz: Szenzorméretben is feljebb akarsz menni, vagy elég az MFT? Miben szeretnél előbbre lépni a G6-ról, hol ütközöl korlátokba?

[ Szerkesztve ]

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.