Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52108) grigo válasza Mr.Csizmás (#52106) üzenetére


grigo
őstag

Van egy stílusa, de szerintem a fotózásba remekül bevezet a fotós könyvsorozata. Aztán azokon is gyorsan túl lehet lépni. De legutóbb például előrendeltem a rendszervakus könyvét, az kifejezetten tetszett, egy délelőtt alatt elolvastam és azt tuti megtartom. Az utómunkás könyveit már bánom, nekem ott a Unmesh Dinda sokkal többet ad a videóiban.

Ugyanakkor az eredeti témára reflektálva (ma nagyon kifinomult vagyok) ha a 3200-es nikonnal nem tud fotózni, akkor valahogy én abban user errort érzek. Ha nem megy a bordély ugyebár hiába cseréljük le a bútorokat vagy mi. A fényérzékenység rekesz záridő szentháromság mellett ott a komponálás és az utómunka. Ez bármelyik gyártónál kelleni fog, hiába cserélget felszerelést.
Amúgy abból érzem, hogy az alapokkal van gond, hogy ha valakinek ez megvan és kvázi kinőtte a D3200-at akkor az nem egy ismerősét küldi fórumozni, hogy kérdezze meg neki a tutit, hanem tudja mi a gond és olyan felszerelést vesz amivel megoldja a gondjait.

(#52107) SpeedyG: ugyanezt vadászom én is, rossz topicba jöttél, bár az mft-ben nem feltétlenül találtam meg azt a választ amit szerettem volna, de tegyél te is egy próbát.
Nekem 1.2-es üveget és off camerás rendszervakus setupot ajánlottak a szekrény tetejére.... :U
Az előbbinek frankóbb a látószöge, az utóbbinak viszont gyors az af-a. Azóta a nagy matekolásban úgy voltam, hogy ráérünk arra még.

[ Szerkesztve ]

https://www.flickr.com/photos/120343053@N04/

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.