Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52035) snake1977 válasza Rapid136 (#52034) üzenetére


snake1977
őstag

Utánalestem, korrigálható a dolog gépen belül, persze jó ha nem kell ilyennel foglalkozni, illetve ha öreg ütött kopott a gép, akkor ez simán fizikai probléma is lehet, kezdem kapisgálni mire célzol. :K
A milc-ekkel amit linekltek csak annyi gondom van hogy vagy a világ másik fele, vagy annyiba kerül obi nélkül hogy épp csak meg tudom venni, illetve ezek közt volt egy bekapcs gomb hibás, na az eleve kilőve, postai úton nem vásárolok ekkora összegbe, még többszáz + értékelés mellett sem.
Köszönök mindent, nézelődök informálódok, és legvágső esetben még várok amig több pénzem lesz.
De addig is javasolnátok egy-két belépő szintű gépet, ami alatt nem érdemes foglalkoznom a dslr témával? Legalább legyen célom, hogy mire érdemes sporolnom kicsit.
Köszönöm.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.