Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#52001) snake1977


snake1977
őstag

Sziasztok, segítséget kérnék, szeretnék egy picit komolyabb gépet vásárolni, jelenleg egy fuji s5800-as bridge gépem, van kb. 5-6éve teszi a dolgát nálam, de úgy érzem már kinőttem, és minőségben szeretnék feljebb lépni, persze a pénztárcámhoz mérten.

- Gépre szánt összeg?
Alapvetően maximum 40 max. 45ezer, de ha minden kötél szakad akkor talán 50 még beleférhet, és igen valami kezdő objektivvel együtt, hogy használni is tudjam.
- Felhasználás?
Kiállításon fotózás (BRSZK), épület, táj, portré, és makró, de csak szép sorjában, a megfelelő obikat később tervezem beszerezni.
- Méret számít?
Nem.
- Videóra szükség van?
Nem árt ha tud videózni, de eret nem fogok vágni magamon ha nem tud. Sőt ha alacsony (720p alatti) felbontásban tud csak, akkor inkább ne is legyen benne.
- Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Only használt, pláne ennyiből.
- Egyéb kívánság, speciális igények?
Jó lenne ha akár régi (filmes) gépek objektivjei felcsatolhatóak lennének, ebay-en szoktam látni komolyabbnak tűnő darabokat pár ezrestől indulva a csillagos égig, canon, tamron, olympus etc. mivel ezek relatíve olcsók, és időnként tudnék venni egyet egyet.

Nekem a canon gépei a szimpik, de nyilván az összeg erősen behatárolja hogy mit lehet kihozni ennyiből.

...BRSZK...9...2024.06.28-29... / www.brszk.hu / www.www.tiktok.com/@brszk_official / https://www.youtube.com/@BRSZK-Official

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.