Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51017) tomboy0013


tomboy0013
veterán

Üdv.

Már nagyjából elköteleződtem a Sony A6000 mellett, viszont most belebotlottam a Canon 200D-be. Okostelefon után nem lenne rossz az érintőkijelző. Fotózásra melyiket ajánlanátok jobban? A Sony-nál kicsit nagyobb a szenzor illetve jóval több AF pont van. Nem tudom számít-e ez a valóságban. Néztem videókat mindkettőről, a Canon-nál azért jóval jobb hogy érintésre fókuszál és ezt elég gyorsan is teszi, ami lényeges számomra. Próbáltam egy 1300D-t amelyiknél ugyanúgy 9 AF pont van mint a 200D-nél de jóval lassabb volt a fókusz.
Illetve az is érdekelne, hogy ezekkel is lehet "fényfestést" vagy "csillaghúzást" csinálni? Melyikben van több lehetőség kreatívkodni (már a komponáláson kívül). A gyakorlatban melyiknek milyen előnyei vannak? Éjszakai fotózás is érdekelne. Illetve az hogy a Kit objektív melyiknél használhatóbb?
Tudom sok a kérdés de remélem tudtok nekem segíteni. :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.