Hirdetés

2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48026) konyi79 válasza b.vr (#48025) üzenetére


konyi79
addikt

A százalékok engem egyáltalán nem érdekelnek. Sem az APS-C, sem az 1" aránya mft-hez. annak is megvan az előnye-hátránya, de a legfőbb gond nem ez. A ráférben lévő cinizmust meg nem sikerült megérteni. Annak idején a 16-16Mp-es apsc és mft szenzorok fej-fej mellett voltak minőségben, ooc jpeg-et nézve. Egyértelműen az Oly összehasonlíthatatlanul jobb jpeg motorjának köszönhetően. Kijött az új 20Mp-es mft szenzor (talán PEN-F?), de se jobb jel-zaj viszonyt, se hybrid fókuszt nem hozott. Jó a Pana DPF, jó az Oly akármilyen fókusza, de értelmes követőt nem lehet csak kontrasztra támaszkodva hozni. Mi ez 3:20-tól? 2018-ban egy 500k+ váztól? Jól látod az 1"-os kompaktok lényegét, igaz Nikon elfuserált kukázott rendszere senkit nem érdekel. Bár az RX100 mocsok drága, de az újabb fényerős zoomjával igencsak jó gép, zsebből. Az mft nem tudja méretbeli előnyét hozni az ilyenekkel szemben, ha gyártástechnológiában nem lép előre. Nézd meg, dinamikában hol vannak ezek a szenzorok az Oly csúcsgépéhez képest, melyik hol metszi a zöldet, remélem abban megegyezhetünk, 10FÉ dinamika alatt már nagyon kell tudni a témát válogatni. Pedig az E-M1 szenzorának már rég az E-M10-ben kellene lenni. Tegnap. Az 1,2-es pro üvegeket meg hiába tolják, a lassan filléres FF vázakkal szemben ki az, aki azt fogja választani? Hány embernek van itt a fórumon olyan? Mikor már a Canon is képes lesz lassan értelmes live view autofókuszt összeszenvedni...
Teljesen igazad van, tökéletesen meg lett oldva az ft objektívek adaptálása. E-M1-re. Azaz ügyesen ki lett szűrve, nehogy egy szerencselovag vesz egy E-M10-et, majd turkáljon a használtpiacon értelmesen használható ft üvegek után.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.