Hirdetés

2024. március 28., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47026) Neck válasza philoxenia (#47024) üzenetére


Neck
veterán

A gép ajánló topicban vagyunk, nem a "melyik gép jobb", vagy a "ki tud menőbb fotót csinálni random témákról" topicban.

A kérdező nem említette, hogy bogarak szemét szeretné fotózni. Egyébként megfelelő makró lencsével lehet az A6000-el is ilyen képeket csinálni.

A telefon mellett pedig azzal érvelni, hogy van rajta egy led, ami folyamatosan világít... Hát, az A6000 pedig rendelkezik vakuval, és kicsit messzebbre villan - vagy, ha horgász vagy, általában viszel lámpát.

Sose gondoltam, hogy moderátor fog itt off topic trollkodni - a kérdezőnek válaszolj inkább, kérlek. Én már ajánlottam neki gépet, szerintem arra a célra, amire ő szeretné, best buy 160-ért az A6000.

MrChris: nekem G6 van, a 6 50%-al több, mint a 4, megyek keresek néhány bogarat, megnézem mit tud. Ugyanitt A6000 eladó.

[ Szerkesztve ]

An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.