Hirdetés

2024. április 23., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2016-09-10 11:07:49

LOGOUT.hu

Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! :) Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#47013) Dagidög


Dagidög
senior tag

Sziasztok!

Eddig kizárólag a fotózás érdekelt, de most videózáshoz keresek új gépet. Eddig a Canon EF, illetve EF-S foglalatú dSLR-jeire építettem a rendszerem, viszont az öreg 5D és 400D sajnos nem tudnak videót rögzíteni.
A következő projekt egy beltéri vlog lesz, valamint később szeretném videózni az utazásaimat és fotózott helyszíneimet is.
Technikai tudásban a vlog nem igényel semmi extrát. 1080p, 30 FPS, közepes fényviszonyok mellett legyen egy átlagosnak mondható képminőség youtube-on egyszeri szerkesztést/renderelést követően.
Az utazásokhoz 1080p, 60FPS-re van szükségem, kellemesnek mondható képminőségre akár éjszakai felvételek alatt is, mindezt akár mozgás közben stabilizálva. Ez egyelőre nem prioritás, de érdekelnek a lehetőségeim.
Az lenne a legegyszerűbb, ha a Canonra tudnám felépíteni a rendszert, de az sem baj, ha vannak jobb alternatívák.

Mit javasoltok?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.